Taller de Dansateràpia a la XIII Trobada de dones del Bages

Dansateràpia: Connecta amb el teu cos a través del moviment

Estic molt contenta de participar a la XIII Trobada de Dones del Bages organitzada pel SIAD del Consell Comarcal del Bages, que tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre al matí al Casal Cívic i Comunitari de Cardona.

Serà un taller de 2 hores per connectar amb el teu cos de dona, augmentar la teva energia vital i estimular la creativitat a través de tècniques de consciència corporal i dansateràpia. No cal experiència prèvia en dansa, només ganes de gaudir d’un moment de connexió amb tu mateixa per cuidar i nodrir cos, ment i emocions.

Aquest taller forma part d’una jornada plena d’activitats i tallers simultanis que les participants podran gaudir. Pots consultar tot el contingut dels tallers a continuació:

La participació és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari: https://forms.gle/1mfotxzPR2UboJ7n6. Els tallers tenen un número màxim de places que s’ocuparan per ordre d’inscripció. Durant els tallers h haurà servi de canguratge per a infants.

Moltes gràcies al SIAD del Consell Comarcal del Bages per comptar amb mi en aquesta trobada tan especial.

T’animo a venir i a viure aquest espai de connexió i benestar! T’hi espero!

#dansateràpia #TrobadaDonesBages #ConsciènciaCorporal #Dansa #EmpoderamentFemení #EnergiaVital

 

Redescobrint la llibertat del cos amb la dansa | Redescubriendo la libertatd del cuerpo con la dansa

[CAT]

“El cos se’ns queda tancat en hàbits; ens tornem rígids amb la repetició”

“Quan ballo, m’allibero. Invento els meus propis passos, deixo entrar el ritme i els compassos fins al fons de la meva ànima”

(Gabrielle Roth)

Tal com diu la Gabrielle Roth en el seu llibre Mapas para el éxtasis (Urano,2010), acabem limitant el nostre cos als moviments que necessitem per a la nostra quotidianitat. Això ens fa perdre una part molt important de la nostra capacitat natural de moviment i expressió.

Gabrielle Roth, ballarina i música, va ser la creadora dels 5Ritmes®, una pràctica que promou l’exploració del moviment a través de cinc ritmes diferents: Fluït, Staccato, Caos, Líric i Quietud™. Aquesta tècnica no només busca l’expressió física, sinó també la connexió emocional i espiritual.

Ballar ens ajuda a explorar el nostre ventall de moviments i a recuperar aquells que hem oblidat pel camí. Ens permet ser creatius, connectar amb la nostra essència i descobrir les possibilitats infinites que el moviment i la música ens poden oferir. Més enllà de l’exercici físic, la dansa es converteix en un mitjà d’expressió, de creativitat i de llibertat personal.

T’animes a apuntar-te a les meves classes de dansa meditativa a partir del setembre? Ho pots fer presencialment a Manresa o bé online des de qualsevol lloc del món. Tens tot l’estiu per deixar-t’ho sentir…

———————————-

[CAST]

“El cuerpo se nos queda encerrado en hábitos; nos volvemos rígidos con la repetición”

“Cuando bailo, me libero. Invento mis propios pasos, dejo entrar el ritmo y los compases hasta el fondo de mi alma”

(Gabrielle Roth)

Tal y como dice Gabrielle Roth en su libro Mapas para el éxtasis (Urano,2010), acabamos limitando nuestro cuerpo a los movimientos que necesitamos para nuestra cotidianidad. Esto nos hace perder una parte muy importante de nuestra capacidad natural de movimiento y expresión.

Gabrielle Roth, bailarina y música, fue la creadora de los 5Ritmos®, una práctica que promueve la exploración del movimiento a través de cinco ritmos distintos: Fluido, Staccato, Caos, Lírico y Quietud™. Esta técnica no sólo busca la expresión física, sino también la conexión emocional y espiritual.

Bailar nos ayuda a explorar nuestro abanico de movimientos y a recuperar aquellos que hemos olvidado en nuestro camino. Nos permite ser creativos, conectar con nuestra esencia y descubrir las infinitas posibilidades que el movimiento y la música nos pueden ofrecer. Más allá del ejercicio físico, la danza se convierte en un medio de expresión, creatividad y libertad personal.

¿Te animas a apuntarte a mis clases de danza meditativa a partir de septiembre? Lo puedes hacer presencialmente en Manresa o online desde cualquier lugar del mundo. Tienes todo el verano para dejártelo sentir…

Caminades de benestar emocional per a dones | Caminatas de bienestar emocional para mujeres

 

[CAT] El SIAD Manresa (Servei d’informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig) ha organitzat diferents activitats dins la Campanya del 28 de maig, dia internacional d’acció per la salut de les dones.

Entre elles hi ha unes “Caminades de Benestar emocional per a dones” que estic molt contenta de guiar.

A continuació trobaràs tota la informació:

Descripció:  Caminades conscients per llocs inspiradors de Manresa per obrir els sentits, connectar amb el teu cos de dona i promoure l’alliberament de tensions, l’empoderament, la confiança i l’autoestima.

Entre d’altres tècniques practicarem la respiració, el TxiKung, l’automassatge i el mindfulness.

Distància: Caminades fàcils des de la Plaça Major de Manresa amb un recorregut màxim de 3km.

Quan: Els dimecres 29 de maig, 5 i 12 de juny de 2024 de 10 a 12h

Les caminades son subvencionades per l’Ajuntament de Manresa i per tant son gratuïtes. Si et ve de gust participar-hi, només cal que facis la inscripció a través d’aquest formulari que trobaràs a la seva pàgina web

Trobaràs la informació sobre aquesta i la resta d’activitats que s’ofereixen dins d’aquesta campanya a l’apartat del SIAD a la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa i també al diari Regió 7

 

 

[CAST] El SIAD Manresa (Servicio de información y Atención a las Mujeres Montserrat Roig) ha organizado diferentes actividades dentro de la Campaña del 28 de mayo, día internacional de acción para la salud de las mujeres.

Entre ellas hay unas “Caminadas de Bienestar emocional para mujeres” que estoy muy contenta de guiar.

A continuación encontrarás toda la información:

Descripción:  Caminatas conscientes por lugares inspiradores de Manresa para abrir los sentidos, conectar con tu cuerpo de mujer y promover la liberación de tensiones, el empoderamiento, la confianza y la autoestima.

Entre otras técnicas practicaremos la respiracón, el ChiKung, el automasaje y el mindfulness.

Distancia: Caminatas fáciles desde la Plaza Mayor de Manresa con un recorrido máximo de 3km.

Cuando: Los miércoles 29 de mayo, 5 y 12 de junio de 2024 de 10 a 12h

Las caminatas son subvencionadas por el Ayuntamiento de Manresa y por tanto son gratuitas. Si te apetece participar, sólo tienes que hacer la inscripción a través de este formulario:

Encontrarás la información sobre esta y el resto de actividades que se ofrecen dentro de esta campaña en el apartado del SIAD en la página web del Ayuntamiento de Manresa y también en el periódico Regió 7.

Cançó “Primavera” d’Anna d’Ivori | Canción “Primavera” de Anna d’Ivori

[CAT]  “Primavera”: M’encaaaaaaaaaaaaanta aquesta nova cançó de l’Anna d’Ivori amb La Cobla Maricel i Jordi Paulí. Forma part del seu nou disc “Eclipsi” que ben aviat presentarà.

Vaig descobrir l’Anna d’Ivori durant la pandèmia i em va captivar des del primer moment. Tots els seus temes em mouen i em connecten endins, amb alguna emoció.

Divendres passat em vaig sentir molt feliç gaudint de la seva música en directe durant el Tast de carinyenes de Porrera. Parlant amb ella, vaig poder comprovar que és una persona dolça, càlida, divertida, propera i amb una energia molt vibrant i màgica.

“Primavera” ha sigut una de les cançons que he posat a les meves classes de “Dansa meditativa/5ritmes” el dilluns (online) i dimarts (presencial) d’aquesta setmana. Ens l’hem deixat sentir en el cos i hem permès que el moviment anés brotant…com ho fa la primavera. Al final de la classe he demanat a les alumnes si volien compartir alguna paraula o sensació sobre la cançó. Copio textualment les seves respostes:

  • Esperança, resiliència, flexibilitat, menys autoexigent: no passa res…

  • Celebració de la vida

  • La sensació ha sigut com … frescor, amb pau, i molt benestar.⭐

  • Es una cançó que em dona ànims a persistir buscant la veritat que portem a dins…

  • He visualitzat papallones volant de color groc i taronja, i tot de floretes petites liles amb el botó groc al mig

  • Espais oberts, alegria, compartir, satisfacció…

  • M’ha connectat amb la bellesa de la vida, amb l’esclat de vida que porta la primavera, com un renéixer, tot molt aeri, cap amunt….

  • Una cançó fresca, dolça, alegre… em desperta esperança.

I a tu, amb què et connecta? Si vols, deixa’m un comentari.

Personalment aquesta cançó m’ajuda a deixar anar les meves exigències, a respirar-les i a ballar amb elles…allibero pressió, i sento el cos més lleuger, obro els braços i giro, em dóna amplitud i m’eleva l’energia i l’esperit per fluir i connectar amb la força de la vida i tirar endavant…amb calma, al meu ritme…Tot brota quan és el seu moment…

Que la primavera vagi brotant dins teu…al teu ritme…

Moltes gràcies Anna d’Ivori per la teves cançons

—————————————————

[CAST] “Primavera”: Me encaaaaaaaaaaaaanta esta nueva canción de Anna d’Ivori con La Cobla Maricel y Jordi Paulí. Forma parte de su nuevo disco “Eclipse” que pronto presentará.

Descubrí a Anna d’Ivori durante la pandemia y me cautivó desde el primer momento. Todos sus temas me mueven y conectan con alguna emoción.

El pasado viernes me sentí muy feliz disfrutando de su música en directo durante la Cata de cariñenas de Porrera. Hablando con ella, pude comprobar que es una persona dulce, cálida, divertida, cercana y con una energía muy vibrante y mágica.

“Primavera” ha sido una de las canciones que he puesto en mis clases de “Danza meditativa/5ritmes” el lunes (online) y el martes (presencial) de esta semana. Nos la hemos dejado sentir en el cuerpo y hemos permitido que el movimiento fuese brotando… como lo hace la primavera. Al final de la clase he pedido a las alumnas si querían compartir alguna palabra o sensación sobre la canción. Copio textualmente sus respuestas:

  • Esperanza, resiliencia, flexibilidad, menos autoexigente: no pasa nada…

  • Celebración de la vida

  • La sensación ha sido como … frescura, con paz, y mucho bienestar.⭐

  • Es una canción que me da ánimos a persistir buscando la verdad que llevamos dentro…

  • He visualizado mariposas volando de color amarillo y naranja, y todo de florecillas pequeñas lilas con el botón amarillo en medio

  • Espacios abiertos, alegría, compartir, satisfacción…

  • Me ha conectado con la belleza de la vida, con el estallido de vida que lleva la primavera, como un renacer, todo muy aéreo, hacia arriba.

  • Una canción fresca, dulce, alegre… me despierta esperanza.

Y a ti, ¿con qué te conecta? Si quieres, déjame un comentario.

Personalmente esta canción me ayuda a soltar mis exigencias, a respirarlas y a bailar con ellas… libero presión, y siento mi cuerpo más ligero, abro los brazos y giro, me da amplitud y me eleva la energía y el espíritu para fluir y conectar con la fuerza de la vida y salir adelante…con calma, a mi ritmo…Todo brota cuando es su momento…

Que la primavera vaya brotando dentro de ti…a tu ritmo…

¡Muchas gracias Anna d’Ivori por tus canciones!

Creadansa amb la meva estimada tribu | Creadanza con mi querida tribu

[CAT] Em sento afortunada i feliç de formar part d’aquest grup de dones estimades que vaig conèixer a través de les meves primeres classes de dansa creativa. Ens anomenem “la tribu” i som 10 dones amb una connexió molt màgica i especial.

Avui fa 11 anys que estàvem ballant i compartint escenari amb el “Creadansa”, un espectacle solidari de dansa creativa que vam fer a Sant Vicenç de Castellet.

Aquest espectacle va ser un repte per a cadascuna de nosaltres i diverses vegades ens hem preguntat com vam ser capaces de fer-ho. Sempre arribem a la mateixa conclusió: és l’energia de la tribu, la il•lusió, el respecte i l’estimació que compartim. Juntes ho vam fer possible i vam reunir la força per una causa bonica que anava més enllà de nosaltres mateixes. Va ser un gran aprenentatge i un moment que recordem sempre amb molta felicitat.

Moltes gràcies a tothom qui ho va fer possible.

Us estimo tribu! ♥️

——————————

[CAST]

Me siento afortunada y feliz de formar parte de este grupo de mujeres queridas que conocí a través de mis primeras clases de danza creativa. Nos llamamos “la tribu” y somos 10 mujeres con una conexión muy mágica y especial.

Hoy hace 11 años que estábamos bailando y compartiendo escenario con el “Creadansa”, un espectáculo solidario de danza creativa que hicimos en Sant Vicenç de Castellet.

Este espectáculo fue un reto para cada una de nosotras y en varias ocasiones nos hemos preguntado cómo fuimos capaces de hacerlo. Siempre llegamos a la misma conclusión: es la energía de la tribu, la ilusión, el respeto y el cariño que compartimos. Juntas lo hicimos posible y reunimos la fuerza para una bonita causa que iba más allá de nosotras mismas. Fue un gran aprendizaje y un momento que recordamos siempre con mucha felicidad.

Muchas gracias a todas las personas que lo hicieron posible.

¡Os quiero tribu! ♥️

Quina és la teva paraula guia per al 2024? | ¿Cuál es tu palabra guía para el 2024?

[CAT] Tornant d’un viatge familiar a London aquest Nadal, em vaig comprar una revista que porta per títol “Psychologies (UK Edition)”. A la pàgina 22 em vaig trobar un article de la Yasmina Floyer (basat en les expertes Susannah Conway i Dra Sula Windgassen) que porta per títol “What’s your word?” (Quina és la teva paraula?). L’article proposa oblidar-se dels proposits ambiciosos que sovint ens fem el darrer dia de l’any i substituir-los per una única paraula que ens serveixi de guia i ens permeti canalitzar les nostres intencions d’una manera més clara i efectiva.

L’article suggereix que no cal ser estrictes amb aquesta pràctica i per tant podem decidir triar una frase, o més d’una paraula o canviar-la durant l’any si ho considerem oportú.

Jo he decidit triar dues paraules que em serveixin de guia a nivell personal i professional: CALMA i FLUIR.

I tu? Et ve de gust compartir les teves paraules?

Que tinguis un feliç 2024!

——————————————-

[CAST] Volviendo de un viaje familiar a London estas Navidades, me compré una revista que lleva por título “Psychologies (UK Edition)”. En la página 22 me encontré un artículo de Yasmina Floyer (basado en las expertas Susannah Conway y Dra Sula Windgassen) que lleva por título “What’s your word?” (¿Cuál es tu palabra?). El artículo propone olvidarse de los propósitos ambiciosos que a menudo nos hacemos el último día del año y sustituirlos por una única palabra que nos sirva de guía y nos permita canalizar nuestras intenciones de forma más clara y efectiva.

El artículo sugiere que no es necesario ser estrictos con esta práctica y por tanto podemos decidir elegir una frase, o más de una palabra o cambiarla durante el año si lo consideramos oportuno.

Yo he decidido elegir dos palabras que me sirvan de guía a nivel personal y profesional: CALMA y FLUIR.

¿Y tú? ¿Te apetece compartir tus palabras guía?

¡Que tengas un feliz 2024!

T’esforces o forces el teu cos

 

[CAT]

Quan et mous o fas qualsevol tipus d’exercici físic:  t’esforces? o forces el teu cos?

La barrera entre esforçar-te i forçar el cos marca una gran diferència en el propi benestar.

Esforçar-te és una invitació a explorar les teves possibilitats de moviment, amb una consciència profunda del que és possible a cada moment. Així doncs, esdevé una pràctica enriquidora per a la millora física i emocional quan la realitzes escoltant i acompanyant el teu cos amb atenció, amorosament i respectant els teus límits.

D’altra banda, forçar el teu cos implica una actitud més impositiva i gens respectuosa. És el resultat d’anar més enllà dels límits naturals del cos de manera brusca i sense considerar la seva resposta. Quan forces, deixes d’escoltar les senyals que el cos t’envia i això et pot conduir a tensions, lesions o altres problemes de salut física i emocional.

Entre esforçar-me i forçar el meu cos, jo tinc molt clar el que vull fer. Forçar-me a nivell físic o emocional en alguns moments de la meva vida sempre m’ha acabat passant factura a nivell de salut. És per aquest motiu que ja fa gairebé 20 anys que em vaig començar a formar en diferents tècniques de moviment i de consciència coporal i totes les meves i els meus mestres m’han ensenyat la importància de respectar el cos i, fins a tot, a fer molts dels moviments fluïdament i sense esforç. Així doncs, tant a la meva vida personal com a les formacions que imparteixo, hi ha paraules que (em) repeteixo molt sovint:   MOU-TE SENSE FORÇAR, ESCOLTA EL TEU COS, RESPECTA’T, CUIDA’T, ESTIMA’T…

I tu? Què en penses?

—————————————-

[CAST]

Cuando te mueves o haces cualquier tipo de ejercicio físico: ¿te esfuerzas? o ¿fuerzas tu cuerpo?

La barrera entre esforzarte y forzar el cuerpo marca una gran diferencia en el propio bienestar.

Esforzarte es una invitación a explorar tus posibilidades de movimiento, con una conciencia profunda de lo que es posible en cada momento. Así pues, se convierte en una práctica enriquecedora para la mejora física y emocional cuando la realizas escuchando y acompañando a tu cuerpo con atención, amorosamente y respetando tus límites.

Por otra parte, forzar tu cuerpo implica una actitud más impositiva y nada respetuosa. Es el resultado de ir más allá de los límites naturales del cuerpo de forma brusca y sin considerar su respuesta. Cuando fuerzas, dejas de escuchar las señales que el cuerpo te envía y esto puede conducirte a tensiones, lesiones u otros problemas de salud física y emocional.

Entre esforzarme y forzar mi cuerpo, yo tengo muy claro lo que quiero hacer. Forzarme a nivel físico o emocional en algunos momentos de mi vida siempre me ha pasado factura a nivel de salud. Es por este motivo que hace casi 20 años que empecé a formarme en diferentes técnicas de movimiento y de conciencia coporal y todas mis maestras y maestros me han enseñado la importancia de respetar el cuerpo e, incluso, a realizar gran parte de los movimientos fluidamente y sin esfuerzo. Así pues, tanto en mi vida personal como en las formaciones que imparto, hay palabras que (me) repito muy a menudo:   MUÉVETE SIN FORZAR, ESCUCHA TU CUERPO, RESPÉTATE, CUÍDATE, QUIÉRETE…

¿Y tú? ¿Qué piensas?

Recorda respirar

[CAT]

“Recorda respirar” és una frase que dic molt sovint durant les classes i tallers que imparteixo. I no només a l’inici per portar la consciència al cos i a la respiració, sinó també per coordinar-la amb el moviment.

Tot i que podem respirar de manera automàtica sense ser-ne conscients, aquesta automatització pot resultar un inconvenient quan la respiració deixa de ser harmònica i es bloqueja, ja que sovint no ens n’adonem.

Acostumem a dedicar poc temps a observar la nostra respiració, a vegades fins i tot perquè tenim massa coses a fer. I és justament en aquests moments quan encara és més important observar-la i ser-ne conscients, doncs molt probablement descobrirem un bloqueig en el patró natural de la respiració. I si en aquell moment ens adonem que no estem respirant bé, sempre tenim la possibilitat de poder-hi fer alguna cosa per tal de que aquesta respiració sigui saludable i pugui sumar enlloc de restar.

Et proposo que reflexionis sobre la teva respiració ara mateix:

  • Com estàs respirant ara?

  • Per on entra l’aire?

  • Per on surt?

  • On notes el moviment de la respiració en el teu cos? A la part alta de la teva caixa toràcica? a la part baixa de la teva caixa toràcica? a l’abdomen? a tot arreu?

  • Et dones temps per assaborir cada respiració?

Hi ha moltíssimes altres preguntes i dinàmiques sobre la respiració que practiquem a classe, però la més bàsica i essencial és parar i observar-la.

T’animo a que observis la teva respiració en diferents moments del dia, no només en quietud, sinó també quan camines o fas altres activitats. Si t’acostumes a fer-ho veuràs que es pot convertir en una eina molt valuosa (i al mateix temps gratuïta!) per millorar la teva pràctica i el teu benestar general.

————————–

[CAST]

“Recuerda respirar” es una frase que digo muy a menudo durante las clases y talleres que imparto. Y no sólo al inicio para llevar la conciencia al cuerpo y la respiración, sino también para coordinarla con el movimiento.

Aunque podemos respirar de forma automática sin ser conscientes de ello, esta automatización puede resultar un inconveniente cuando la respiración deja de ser armónica y se bloquea, ya que a menudo no nos damos cuenta.

Solemos dedicar poco tiempo a observar nuestra respiración, a veces incluso porque tenemos demasiadas cosas que hacer. Y es justamente en estos momentos cuando aún es más importante observarla y ser conscientes de ella, pues muy probablemente descubriremos un bloqueo en el patrón natural de la respiración. Y si en ese momento nos damos cuenta de que no estamos respirando bien, siempre tenemos la posibilidad de poder hacer algo para que esta respiración sea saludable y pueda sumar en lugar de restar.

Te propongo que reflexiones sobre tu respiración ahora mismo:

  • ¿Cómo estás respirando ahora?

  • ¿Por dónde entra el aire?

  • ¿Por dónde sale?

  • ¿Dónde notas el movimiento de la respiración en tu cuerpo? ¿En la zona alta de la caja torácica? ¿en la zona baja de tu caja torácica? ¿en el abdomen? ¿en todas partes?

  • ¿Te das tiempo para saborear cada respiración?

Hay muchísimas otras preguntas y dinámicas sobre la respiración que practicamos en clase, pero la más básica y esencial es parar y observarla.

Te animo a que observes tu respiración en diferentes momentos del día, no sólo en quietud, sino también cuando caminas o realizas otras actividades. Si te acostumbras a hacerlo verás que se puede convertir en una herramienta muy valiosa (¡y al mismo tiempo gratuita!) para mejorar tu práctica y bienestar general.

Algunes cançons per acomiadar-nos abans de vacances | Algunas canciones para decirnos adiós antes de vacaciones

Aquesta setmana he guiat les darreres sessions abans de les vacances d’agost del dos tipus de classes que imparteixo de manera regular (setmanalment) de setembre a juliol:

–  Classes de Moviment per al benestar a Manresa: classes especialment indicades per a gent gran però obertes a altres edats, on alternem el moviment lliure i el moviment guiat.

–  Classes de Dansa Meditativa : Aquesta classe la faig en modalitat online els dilluns i en modalitat presencial els dimarts a Manresa. Son classes més lliures on només dono alguna indicació per estimular el moviment.

M’agrada començar les classes amb música tranquil·la posant consciència plena en la respiració i en el moviment. La idea és deixar-se guiar per les sensacions i acompanyar el cos, mobilitzant-lo amorosament, amb cura i respecte, buscant moviments que aportin benestar.

A les classes de Moviment per al benestar d’aquesta setmana he començat amb aquesta cançó per anar estimulant el moviment lliure:

I després he seguit amb aquesta cançó mentre anava guiant estiraments i un automassatge:

A les classes de Dansa Meditativa  (online i presencial) d’aquesta setmana he començat amb aquestes cançons:

 

Seguidament, tant en una classe com en l’altra, he posat algunes cançons amb una miqueta més de ritme per mobilitzar el cos de cap a peus. La idea és que jo vaig anomenant la part del cos on enfocar l’energia i cada persona va explorant moviments de manera lliure. A les classes de Moviment per al benestar qui ho prefereix també te l’opció d’imitar el meu moviment. Aquestes son algunes de les cançons que he fet sonar aquesta setmana:

 

Seguidament, a les classes de Moviment per al benestar, he posat aquesta cançó per desplaçar-nos i moure’ns una estona per l’espai que ens envolta:

I a les classes de Dansa Meditativa  (online i presencial), per connectar amb moviments rítmics i directes he triat aquesta cançó:

I també he fet sonar diferents cançons relacionades amb finalitzar alguna cosa, acomiadar-se i dir-se adéu. Per exemple, a les classes de Dansa Meditativa (online i presencial), he posat aquesta cançó per fer moviments suaus i circulars

I després he fet sonar aquesta cançó per explorar moviments expansius i aeris

I relacionada amb el fet de finalitzar alguna cosa, a les classes de Moviment per al benestar he posat aquesta:

I tant a les classes de Moviment per al benestar, com a les classes de Dansa Meditativa (online i presencial), he fet sonar aquesta cançó del Guillem Roma que, com totes les d’ell, m’encanta!

Finalment, tant en una classe com en l’altra, he acabat amb la mateixa cançó, que m’ha servit per entrar a la quietud, calmar cos i ment i descansar.

Com pots veure, hi ha estona darrere de cada classe, planificant-la, construint-la i buscant les músiques que millor s’adapten a l’objectiu de cada sessió. Requereixen temps i ser-hi plenament en tots els sentits. I tot i que m’encanta la meva feina, també necessito vacances per descansar. Així que, com ja és habitual, m’agafo tot l’agost de vacances i al setembre reprendré novament aquestes classes amb molta il·lusió.

Que passeu un molt bon estiu, balleu tant com us vingui de gust i ens retrobem al setembre!

 

Curs de Relaxació i Gestió de l’estrès | Curso de Relajación y gestión del estrés

[CAT]

És un plaer seguir formant part de l’escola d’estiu del Col·legi de Docents i Professionals de la cultura que aquest any arriba a la seva 50a edició. El curs que ofereixo enguany és el següent:

Relaxació i gestió de l’estrès
Dies:                10, 11, 12 i 13 de juliol
Horari:           De 9 a 14 hores
Total hores:   20
Modalitat:      presencial
LLoc:               Escola Joan Pelegrí, Consell de Cent, 14 (Barcelona)

Descripció: Curs pràctic i vivencial per aprendre a gestionar l’estrès, alliberar tensions i afavorir el benestar a través de cinc eines essencials: la respiració, l’escàner corporal, l’automassatge, el moviment i l’atenció plena o mindfulness. Portar roba còmoda, mitjons i tovallola.

Metodologia activa i vivencial basada en l’aprenentatge pràctic a través de dinàmiques individuals i grupals. Pràctica reflexiva posterior per integrar l’experiència.

I per celebrar la 50a edició aquest any ofereixen una quota única de 70€ per a Col·legiats i 115€ per a no col·legiats que et permet inscriure’t a tots els cursos que vulguis.

Ja estan obertes les inscripcions! Pots consultar tota l’oferta formativa a www.cdl.cat/escola-destiu

Per inscriure’t directament a aquest curs, ho pots fer-ho en aquest enllaç    (Places limitades a 20)

————————————————–

[CAST]

Es un placer seguir formando parte de la escuela de verano del Colegio de Docentes y Profesionales de la cultura que este año llega a su 50 edición. El curso que ofrezco este año es el siguiente:

Relajación y gestión del estrés
Días:                  10, 11, 12 y 13 de julio
Horario:           De 9 a 14 horas
Total horas:     20
Modalidad:      presencial
Lugar:               Escuela Joan Pelegrí, Consell de Cent, 14 (Barcelona)

Descripción: Curso práctico y vivencial para aprender a gestionar el estrés, liberar tensiones y favorecer el bienestar a través de cinco herramientas esenciales: la respiración, el escáner corporal, el automasaje, el movimiento y la atención plena o mindfulness. Llevar ropa cómoda, calcetines y toalla.

Metodología activa y vivencial basada en el aprendizaje práctico a través de dinámicas individuales y grupales. Práctica reflexiva posterior para integrar la experiencia.

Y para celebrar la 50 edición este año ofrecen una cuota única de 70€ para Colegiados y 115€ para no colegiados que te permite inscribirte en todos los cursos que quieras.

¡Ya están abiertas las inscripciones! Puedes consultar toda la oferta formativa en www.cdl.cat/escola-destiu

Para inscribirte directamente en este curso, puedes hacerlo en este enlace    (Plazas limitadas a 20)