[CAT] El SIAD Manresa (Servei d’informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig) ha organitzat diferents activitats dins la Campanya del 28 de maig, dia internacional d’acció per la salut de les dones.

Entre elles hi ha unes “Caminades de Benestar emocional per a dones” que estic molt contenta de guiar.

A continuació trobaràs tota la informació:

Descripció:  Caminades conscients per llocs inspiradors de Manresa per obrir els sentits, connectar amb el teu cos de dona i promoure l’alliberament de tensions, l’empoderament, la confiança i l’autoestima.

Entre d’altres tècniques practicarem la respiració, el TxiKung, l’automassatge i el mindfulness.

Distància: Caminades fàcils des de la Plaça Major de Manresa amb un recorregut màxim de 3km.

Quan: Els dimecres 29 de maig, 5 i 12 de juny de 2024 de 10 a 12h

Les caminades son subvencionades per l’Ajuntament de Manresa i per tant son gratuïtes. Si et ve de gust participar-hi, només cal que facis la inscripció a través d’aquest formulari que trobaràs a la seva pàgina web

Trobaràs la informació sobre aquesta i la resta d’activitats que s’ofereixen dins d’aquesta campanya a l’apartat del SIAD a la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa i també al diari Regió 7

 

 

[CAST] El SIAD Manresa (Servicio de información y Atención a las Mujeres Montserrat Roig) ha organizado diferentes actividades dentro de la Campaña del 28 de mayo, día internacional de acción para la salud de las mujeres.

Entre ellas hay unas “Caminadas de Bienestar emocional para mujeres” que estoy muy contenta de guiar.

A continuación encontrarás toda la información:

Descripción:  Caminatas conscientes por lugares inspiradores de Manresa para abrir los sentidos, conectar con tu cuerpo de mujer y promover la liberación de tensiones, el empoderamiento, la confianza y la autoestima.

Entre otras técnicas practicaremos la respiracón, el ChiKung, el automasaje y el mindfulness.

Distancia: Caminatas fáciles desde la Plaza Mayor de Manresa con un recorrido máximo de 3km.

Cuando: Los miércoles 29 de mayo, 5 y 12 de junio de 2024 de 10 a 12h

Las caminatas son subvencionadas por el Ayuntamiento de Manresa y por tanto son gratuitas. Si te apetece participar, sólo tienes que hacer la inscripción a través de este formulario:

Encontrarás la información sobre esta y el resto de actividades que se ofrecen dentro de esta campaña en el apartado del SIAD en la página web del Ayuntamiento de Manresa y también en el periódico Regió 7.

Caminades de benestar emocional per a dones | Caminatas de bienestar emocional para mujeres
Etiquetat a: