Dissabte 21 de març de 2020

[CAT]

Només vull sentir-te dir:

Que al final tot anirà bé,

quan de cop la sort s’apagui

si estem junts serà més fàcil.

(Cançó “Al final tot anirà bé”, de Doctor Prats)

 

Una imatge amb l’arc de Sant Martí i el missatge “Andrà tutto bene” (“Tot anirà bé”) fa dies que omple balcons i entrades de cases i hospitals a Itàlia… i ara està començant a omplir també els de casa nostra.

Considero que és una iniciativa molt bonica…i la vull acompanyar recomanant avui la cançó “Al final tot anirà bé” de Doctor Prats.

I em ve de gust dedicar-la, amb un agraïment especial, als meus veïns de Suka Sound que tanquen amb aquesta cançó la sessió de DJ que fan cada vespre des del balcó de casa seva.

Et recomano que et posis la cançó i que sentis, DES DEL COR, que “tot anirà bé”…i la ballis per casa visualitzant-ho i connectant amb l’esperança i la confiança de que serà així…

Moltes gràcies a tothom i en especial a tots els sanitaris per la gran tasca que esteu fent….Cuidem-nos i cuideu-vos!

—————

[CAST]

Només vull sentir-te dir: (Sólo quiero oírte decir:)

Que al final tot anirà bé, (Que al final todo irá bien)

quan de cop la sort s’apagui (cuando de repente se apague la suerte)

si estem junts serà més fàcil. (si estamos juntos será más fácil)

(Canción “Al final tot anirà bé”, de Doctor Prats)

 

Una imagen con el arco iris y el mensaje “Andrà tutto bene” ( “Todo irá bien”) hace días que llena balcones y entradas de casas y hospitales en Italia … y ahora está empezando a llenar también los de nuestra casa.

Considero que es una iniciativa muy bonita … y la quiero acompañar recomendando hoy la canción “Al final todo irá bien” de Doctor Prats.

Y me apetece dedicarla, con un agradecimiento especial, a mis vecinos de Suka Sound que cierran con esta canción la sesión de DJ que hacen cada anochecer desde el balcón de su casa.

Te recomiendo que pongas la canción y que sientas, DESDE EL CORAZÓN, que “todo irá bien” … y la bailes por casa visualizándolo y conectando con la esperanza y la confianza de que así será…

Muchas gracias a todos y en especial a todos los sanitarios por la gran labor que estáis haciendo …. Cuidémonos y cuidaos!

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 8 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 8
Etiquetat a:        

Deixa un comentari