Formació àmbit enoturístic

Proposta d'activitats (+ info clicant a la foto de cada una de les activitats)

Una de les meves passions és el món de la vinya i del vi que segueixo des de fa més de 20 anys arreu de Catalunya i també a altres països. M’agrada tastar nous vins i sobretot m’emociona conèixer les històries, el treball i l’amor per la terra que hi ha darrera de cada vi i de cada celler.

Els meus primers 22 anys de vida els vaig viure a “Cal Perebonic”, una masia de Castellbell i el Vilar. Els avis havien fet vi i teniem un petit celler i una tina a casa. I és que el Bages, el lloc on vaig néixer i sempre he viscut, és una terra de vins amb una llarga tradició vitivinícola. Els cellers de la D.O. Pla de Bages produeixen uns vins excepcionals. Et recomano visitar-los i connectar amb el paisatge i la cultura del vi a través de les propostes que t’ofereix la Ruta del vi del Bages.

Quan escolto a professionals del món del vi, sovint faig associacions amb moltes de les eines i recursos que ensenyo en els meus cursos en l’àmbit del benestar. A més, els bonics paisatges de vinya de la DO Pla de Bages ens conviden a una connexió plena amb la natura i amb la nostra pròpia essència. 

És per això que un dia vaig decidir unir vi i benestar i oferir aquesta formació en l’àmbit enoturístic. 

Formació adreçada a cellers, oficines de turisme, agències de viatge, turisme mice, biblioteques

Formació pràctica amb tècniques senzilles, efectives i fàcils d’incorporar com a hàbits saludables a la vida personal i professional.

Durada, temàtica i contingut adaptats a les necessitats i peculiaritats de cada àmbit i col·lectiu en concret.