[CAT] Torna novament el “Cicle d’activitats de bosc i vinya” organitzat per la Ruta del vi de la DO Pla de Bages.

Aquest cicle consisteix en 5 activitats de diferents àmbits per donar a conèixer i gaudir de les vinyes envoltades de bosc que donen singularitat als vins de la DO Pla de Bages. Tot i que cal inscripció prèvia, totes les activitats son gratuïtes ja que estan finançades pel projecte “Leader Natura i Vida Silvestre” que promou el desenvolupament sostenible dels espais naturals de Catalunya.

Em fa molta il·lusió compartir que entre aquestes activitats hi ha un taller de Winefulness entre vinyes al Celler Fargas Fargas de la DO Pla de Bages que guiaré el diumenge 4 de juny de 2023 a les 11h. T’animo a inscriure’t a aquesta activitat de benestar i a conèixer el preciós entorn d’aquest celler que convida a la relaxació i a la calma.

Descripció del taller

Els bonics paisatges de vinya de la DO Pla de Bages ens conviden a una connexió plena amb la natura i amb la nostra pròpia essència.

En aquesta activitat, a través de la pràctica del mindfulness (ó atenció plena), aprendrem a connectar cos i ment al moment present per gaudir de qualsevol experiència amb plenitud.

Amb el winefulness aplicarem aquesta actitud al món de la vinya i del vi, contemplant l’entorn de vinya i obrint tots els nostres sentits davant d’una copa de vi del Celler Fargas Fargas.

Quan:    Diumenge 4 de juny de 2023

Hora:     De 11 a 12.30h  (Un cop acabada l’activitat, a partir de les 12.30h, t’animo a quedar-te al wine bar del celler. A mi m’encanta anar-hi a fer el vermut i t’asseguro que s’hi està de meravella)

On:         Celler Fargas Fargas (Salelles)

Preu:    Gratuït amb reserva prèvia

Si t’interessa, pots inscriure’t clicant aquí 

T’animo a consultar totes les activitats aquí i també la programació de la Fira Viba (Fira del vi del Bages) que es durà a terme del 27 de maig al 5 de juny de 2023 (www.firaviba.cat)

Ens hi veiem? Salut i fins ben aviat!

————————————–

[CAST]

Vuelve nuevamente el “Ciclo de actividades de bosque y viñedo” organizado por la Ruta del vino de la DO Pla de Bages.

Este ciclo consiste en 5 actividades de diferentes ámbitos para dar a conocer y disfrutar de los viñedos rodeados de bosque que dan singularidad a los vinos de la DO Pla de Bages. Aunque se requiere inscripción previa, todas las actividades son gratuitas ya que están financiadas por el proyecto “Leader Natura y Vida Silvestre” que promueve el desarrollo sostenible de los espacios naturales de Cataluña.

Me hace mucha ilusión compartir que una de estas actividades es un taller de Winefulness entre viñedos en la Bodega Fargas Fargas de la DO Pla de Bages que guiaré el domingo 4 de junio de 2023 a las 11h. Te animo a inscribirte a esta actividad de bienestar y a conocer el precioso entorno de esta bodega que invita a la relajación y a la calma.

Descripción del taller

Los hermosos paisajes de viñedo de la DO Pla de Bages nos invitan a una conexión plena con la naturaleza y con nuestra propia esencia.

En esta actividad, a través de la práctica del mindfulness (ó atención plena), aprenderemos a conectar cuerpo y mente en el momento presente para disfrutar de cualquier experiencia con plenitud.

Con el winefulness aplicaremos esta actitud al mundo de la viña y del vino, contemplando el entorno de viña y abriendo todos nuestros sentidos frente a una copa de vino de la Bodega Fargas Fargas.

Cuando:    Domingo 4 de junio de 2023

Hora:         De 11 a 12.30h (Una vez terminada la actividad, a partir de las 12.30h, te animo a quedarte en el wine bar de la bodega. A mí me encanta ir a hacer el vermut y te aseguro que se está de maravilla)

Donde:      Celler Fargas Fargas (Salelles)

Precio:      Gratuito con reserva previa

Si te interesa, puedes inscribirte clicando aquí

Te animo a consultar todas las actividades aquí y también la programación de la Feria Viba (Feria del vino del Bages) que se llevará a cabo del 27 de mayo al 5 de junio de 2023 (www.firaviba.cat)

¿Nos vemos? ¡Salud y hasta pronto!

Winefulness entre vinyes al Celler Fargas Fargas | Winefulness entre viñedos en la Bodega Fargas Fargas
Etiquetat a: