[CAT]

En una societat com l’actual amb alts nivells d’estrès i on la situació viscuda per la covid-19, ha produït un impacte en la nostra salut a tots nivells, urgeix incorporar hàbits de vida saludables i respectuosos amb el propi cos i amb el món.

Dimecres de la setmana vinent, dia 3 de juny de 2020, oferiré un taller online a través de Fòrum d’Activitats, una empresa de formació activa amb la que col·laboro des de fa varis anys oferint cursos de Relaxació, benestar corporal i prevenció de l’estrès.

Com pots veure a la imatge, aquest taller afterwork porta per títol “Gestionar l’estrès a través de la respiració i l’auto massatge“. Serà un taller pràctic amb dinàmiques per alliberar l’estrès, cuidar el cos i augmentar el benestar emocional.

El taller serà de 18 a 19h i és gratuït. Només cal fer la inscripció prèvia a través del següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_hWqQKeSRRdaENOoSMer2HA

T’animes a inscriure’t? M’agradarà si podem coincidir dimecres…

 

Nota: Per aquests dies, Fòrum d’Activitats ha programat altres tallers afterwork també molt interessants. Per estar-ne al dia, t’animo a que els segueixis a través de facebook (@factivitats) o twitter (@forumactivitats).

—————————-

[CAST]

En una sociedad como la actual con altos niveles de estrés y donde la situación vivida por la Covid-19, ha producido un impacto en nuestra salud a todos los niveles, urge incorporar hábitos de vida saludables y respetuosos con el propio cuerpo y con el mundo.

El miércoles de la próxima semana, día 3 de junio de 2020, ofreceré un taller online a través de Fòrum d’Activitats, una empresa de formación activa con la que colaboro desde hace varios años ofreciendo cursos de Relajación, bienestar corporal y prevención del estrés.

Como puedes ver en la imagen, este taller afterwork lleva por título “Gestionar el estrés a través de la respiración y el auto masaje”. Será un taller práctico con dinámicas para liberar el estrés, cuidar el cuerpo y aumentar el bienestar emocional.

El taller será de 18 a 19h y es gratuito. Sólo hay que hacer la inscripción previa a través del siguiente enlace:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_hWqQKeSRRdaENOoSMer2HA

¿Te animas a inscribirte? Me gustará si podemos coincidir el miércoles …

 

Nota: Para estos días, Fòrum d’Activitats ha programado otros talleres afterwork también muy interesantes. Para estar al día, te animo a que los sigas a través de facebook (@factivitats) o twitter (@forumactivitats).

Taller afterwork online “Gestionar l’estrès a través de la respiració i l’auto massatge”

Deixa un comentari