[CAT]

Com moltes de vosaltres ja sabeu, una de les meves passions és el món de la vinya i del vi que segueixo des de fa més de 20 anys arreu de Catalunya i també a altres països. M’agrada tastar nous vins i sobretot m’emociona conèixer el treball i l’amor per la terra que hi ha darrera de cada vi i de cada celler.

Quan escolto els professionals del món del vi, sovint faig associacions amb moltes de les eines i recursos que ensenyo en els meus cursos en l’àmbit del benestar. Així que un dia, i fruit de la meva amistat amb la sommelier Anna Castillo, va néixer la idea del “Vinestar: un tast maridatge entre vi i benestar“.

I em fa molta il·lusió anunciar-vos que l’estrenem en primícia el proper diumenge 24 d’octubre a les 12h a Sant Fruitós de Bages. Les entrades son gratuïtes però cal reservar-les al web de l’Ajuntament.

Tastarem vins de la DO Pla de Bages, l’Anna farà el tast enològic i seguidament ho maridarem amb una activitat de benestar relacionada amb les característiques d’aquell vi.

Moltes gràcies al Museu de la vinya i del vi de Sant Fruitós de Bages per donar-nos la oportunitat de fer l’estrena en un lloc tan bonic i especial a l’aire lliure.

Ens veiem aviat i brindarem, més que mai, per la salut!

————————————

[CAST]

Como muchas de vosotros ya sabéis, una de mis pasiones es el mundo de la viña y del vino que sigo desde hace más de 20 años en Cataluña y también en otros países. Me gusta probar nuevos vinos y sobre todo me emociona conocer el trabajo y el amor por la tierra que hay detrás de cada vino y de cada bodega.

Cuando escucho a los profesionales del mundo del vino, a menudo hago asociaciones con muchas de las herramientas y recursos que enseño en mis cursos en el ámbito del bienestar. Así que un día, y fruto de mi amistad con la sumiller Anna Castillo, nació la idea de esta actividad:  “Vinestar: una cata maridaje entre vino y bienestar“.

Y me hace mucha ilusión anunciaros que la estrenamos en primicia el próximo domingo 24 de octubre a las 12h en Sant Fruitós de Bages. Las entradas son gratuitas pero se deben reservar en la web del Ayuntamiento.

Probaremos vinos de la DO Pla de Bages, Anna realizará la cata enológica y seguidamente lo maridaremos con una actividad de bienestar relacionada con las características de ese vino.

Muchas gracias al “Museu de la vinya i del vi” de Sant Fruitós de Bages para darnos la oportunidad de hacer el estreno en un lugar tan bonito y especial al aire libre.

Nos vemos pronto y brindaremos, más que nunca, por la salud!

Vinestar: un tast maridatge entre vi i benestar | Vinestar: una cata maridaje entre vino y bienestar
Etiquetat a: