[CAT] Tornant d’un viatge familiar a London aquest Nadal, em vaig comprar una revista que porta per títol “Psychologies (UK Edition)”. A la pàgina 22 em vaig trobar un article de la Yasmina Floyer (basat en les expertes Susannah Conway i Dra Sula Windgassen) que porta per títol “What’s your word?” (Quina és la teva paraula?). L’article proposa oblidar-se dels proposits ambiciosos que sovint ens fem el darrer dia de l’any i substituir-los per una única paraula que ens serveixi de guia i ens permeti canalitzar les nostres intencions d’una manera més clara i efectiva.

L’article suggereix que no cal ser estrictes amb aquesta pràctica i per tant podem decidir triar una frase, o més d’una paraula o canviar-la durant l’any si ho considerem oportú.

Jo he decidit triar dues paraules que em serveixin de guia a nivell personal i professional: CALMA i FLUIR.

I tu? Et ve de gust compartir les teves paraules?

Que tinguis un feliç 2024!

——————————————-

[CAST] Volviendo de un viaje familiar a London estas Navidades, me compré una revista que lleva por título “Psychologies (UK Edition)”. En la página 22 me encontré un artículo de Yasmina Floyer (basado en las expertas Susannah Conway y Dra Sula Windgassen) que lleva por título “What’s your word?” (¿Cuál es tu palabra?). El artículo propone olvidarse de los propósitos ambiciosos que a menudo nos hacemos el último día del año y sustituirlos por una única palabra que nos sirva de guía y nos permita canalizar nuestras intenciones de forma más clara y efectiva.

El artículo sugiere que no es necesario ser estrictos con esta práctica y por tanto podemos decidir elegir una frase, o más de una palabra o cambiarla durante el año si lo consideramos oportuno.

Yo he decidido elegir dos palabras que me sirvan de guía a nivel personal y profesional: CALMA y FLUIR.

¿Y tú? ¿Te apetece compartir tus palabras guía?

¡Que tengas un feliz 2024!

Quina és la teva paraula guia per al 2024? | ¿Cuál es tu palabra guía para el 2024?
Etiquetat a: