[CAT] Em sento afortunada i feliç de formar part d’aquest grup de dones estimades que vaig conèixer a través de les meves primeres classes de dansa creativa. Ens anomenem “la tribu” i som 10 dones amb una connexió molt màgica i especial.

Avui fa 11 anys que estàvem ballant i compartint escenari amb el “Creadansa”, un espectacle solidari de dansa creativa que vam fer a Sant Vicenç de Castellet.

Aquest espectacle va ser un repte per a cadascuna de nosaltres i diverses vegades ens hem preguntat com vam ser capaces de fer-ho. Sempre arribem a la mateixa conclusió: és l’energia de la tribu, la il•lusió, el respecte i l’estimació que compartim. Juntes ho vam fer possible i vam reunir la força per una causa bonica que anava més enllà de nosaltres mateixes. Va ser un gran aprenentatge i un moment que recordem sempre amb molta felicitat.

Moltes gràcies a tothom qui ho va fer possible.

Us estimo tribu! ♥️

——————————

[CAST]

Me siento afortunada y feliz de formar parte de este grupo de mujeres queridas que conocí a través de mis primeras clases de danza creativa. Nos llamamos “la tribu” y somos 10 mujeres con una conexión muy mágica y especial.

Hoy hace 11 años que estábamos bailando y compartiendo escenario con el “Creadansa”, un espectáculo solidario de danza creativa que hicimos en Sant Vicenç de Castellet.

Este espectáculo fue un reto para cada una de nosotras y en varias ocasiones nos hemos preguntado cómo fuimos capaces de hacerlo. Siempre llegamos a la misma conclusión: es la energía de la tribu, la ilusión, el respeto y el cariño que compartimos. Juntas lo hicimos posible y reunimos la fuerza para una bonita causa que iba más allá de nosotras mismas. Fue un gran aprendizaje y un momento que recordamos siempre con mucha felicidad.

Muchas gracias a todas las personas que lo hicieron posible.

¡Os quiero tribu! ♥️

Creadansa amb la meva estimada tribu | Creadanza con mi querida tribu
Etiquetat a: