[CAT]

La dansa meditativa m’ajuda a connectar amb la pau i l’equilibri interior i exterior

 

Des de ben petita, he trobat en la dansa una via per connectar amb mi, per sentir-me, per expressar allò que sento…

La dansa meditativa és una eina que em permet viatjar cap endins i cap enfora, explorant universos interiors i exteriors, movent-me i traçant camins dins meu i també pel món que m’envolta…

I curiosament, sento aquest viatge com una línia que es desplega avançant en les dues direccions al mateix temps: DINS i FORA… i és que com més endins em submergeixo, també sento que puc connectar més enfora…

De fet, la ciència ha demostrat que som pols d’estrelles i que dins nostre hi ha els mateixos elements que van formar l’univers.

Et proposo que provis de fer aquest viatge cap endins i cap enfora amb la cançó que vaig utilitzar per acabar les classes de dansa meditativa online d’aquesta setmana. Porta per títol “Journey to the center” (Viatge al centre) de Parijat i forma part del seu àlbum “Prayer to love” (pregària a l’amor). Tanca els ulls, connecta amb la teva respiració, amb cada part del teu cos i després deixa’t portar per la música i el moviment que vagi sorgint.

Desitjo que la dansa meditativa t’ajudi a viatjar al teu centre, a sentir-te part d’aquest univers, a trobar la teva pau, el teu equilibri, la teva llum…i a sentir-te com una “estrelleta” més.

 

 

————————–

[CAST]

La danza meditativa me ayuda a conectar con la paz y el equilibrio interior y exterior

 

Desde pequeña, he encontrado en la danza una vía para conectar conmigo, para sentirme, para expresar lo que siento…

La danza meditativa es una herramienta que me permite viajar hacia dentro y hacia fuera, explorando universos interiores y exteriores, moviéndome y trazando caminos dentro de mí y también por el mundo que me rodea…

Y curiosamente, siento este viaje como una línea que se despliega avanzando en ambas direcciones a la vez: DENTRO y FUERA… y es que cuanto más adentro me sumerjo, también siento que puedo conectar más lejos…

De hecho, la ciencia ha demostrado que somos polvo de estrellas y que dentro de nosotras hay los mismos elementos que formaron el universo.

Te propongo que pruebes de hacer este viaje hacia dentro y hacia fuera con la canción que utilicé para terminar las clases de danza meditativa online de esta semana. Lleva por título “Journey to the center” (Viaje al centro) de Parijs y forma parte de su álbum “Prayer to love” (oración al amor). Cierra los ojos, conecta con tu respiración, con cada parte de tu cuerpo y luego déjate llevar por la música y el movimiento que vaya surgiendo.

Deseo que la danza meditativa te ayude a viajar a tu centro, a sentirte parte de este universo, a encontrar tu paz, tu equilibrio, tu luz… y sentirte como una “estrellita” más.

Pau i equilibri amb la dansa meditativa | Paz y equilibrio con la danza meditativa
Etiquetat a: