[CAT]

Que la vida rebroti amb força… Feliç 2021!

Aquest matí mirant un dels rebrots d’una planta de casa, m’ha vingut aquesta frase i he sentit l’impuls de compartir-la amb vosaltres.

Moltes gràcies a totes les persones que m’heu donat suport des d’arreu i m’heu ajudat a rebrotar professionalment i a seguir endavant amb la meva feina que tant m’agrada.

I moltes gràcies a tota la família i amistats perquè tenir-vos i sentir-vos a prop a pesar de les distàncies que hem de mantenir, m’ajuda a sentir-me viva, amb energia i amb il·lusió.

Acompanyo la imatge i l’escrit amb una cançó que vaig posar fa uns dies a les meves classes de dansa meditativa que es diu “Rinascita” (Renaixement) i està extreta d’un àlbum de l’Emiliano Toso que porta per títol “Love seeds” (llavors d’amor). Et proposo que miris el vídeo, respiris amb consciència i et deixis impregnar per la vida que transmeten les imatges i la bella melodia d’aquesta cançó. Per aquelles persones que no enteneu l’anglès, us tradueixo els missatges de l’Emiliano Toso que van apareixent al llarg del vídeo:

 

“Ara obre els teus braços

i dona la benvinguda a

tot allò que la vida t’ha portat

perquè per millor o pitjor

cada dia es porta a terme

el miracle.

 

Ahir

avui

demà

dóna la benvinguda al disseny

que et porta a experimentar

l’emoció

i el joc

d’estar vius

ara

aquí

i en aquest espai.

 

Gràcies per

estar aquí.

Que la vibració…

…del teu cor

doni color als teus dies”

Música Translacional “Un mar de cèl·lules sota un cel de música” – PH D. Emiliano Toso, de l’àlbum “Love seeds” , instruments acústics a 432Hz – www.emilianotoso.com)

 

Que tinguem un molt bon final d’any i que si hi ha nous brots, que siguin de vida…

Feliç 2021 i molta salut a tothom! Que la vida rebroti amb força…

 

 

——————————–

[CAST]

Que la vida rebrote con fuerza… ¡Feliz 2021!

Esta mañana mirando uno de los rebrotes de una planta de casa, me ha venido esta frase y he sentido el impulso de compartirla con vosotros.

Muchas gracias a todas las personas que me habéis apoyado desde todos los sitios y me habéis ayudado a rebrotar profesionalmente y seguir adelante con mi trabajo que tanto me gusta.

Y muchas gracias a toda la familia y amistades porque teneros y sentiros cerca a pesar de las distancias que tenemos que mantener, me ayuda a sentirme viva, con energía y con ilusión.

Acompaño la imagen y el escrito con una canción que puse hace unos días en mis clases de danza meditativa que se llama “Rinascita” (Renacimiento) y está extraída de un álbum del Emiliano Toso que lleva por título “Love seeds “(semillas de amor). Te propongo que mires el vídeo, respires con conciencia y te dejes impregnar por la vida que transmiten las imágenes y la bella melodía de esta canción. Para aquellas personas que no entendéis el inglés, os traduzco los mensajes de Emiliano Toso que van apareciendo a lo largo del vídeo:

 

“Ahora abre tus brazos

y da la bienvenida a

todo lo que la vida te ha llevado

porque para mejor o peor

cada día se lleva a cabo

el milagro.

 

Ayer

hoy

mañana

da la bienvenida al diseño

que te lleva a experimentar

la emoción

y el juego

de estar vivos

ahora

aquí

y en este espacio.

 

Gracias por

estar aquí.

Que la vibración …

… de tu corazón

dé color a tus días”

Música Traslacional “Un mar de células bajo un cielo de música” – PH D. Emiliano Toso, del álbum “Love seeds”, instrumentos acústicos a 432Hz – www.emilianotoso.com)

 

Que tengamos un muy buen final de año y que si hay nuevos brotes, que sean de vid …

¡Feliz 2021 y mucha salud a todos! Que la vida rebrote con fuerza…

Que la vida rebroti amb força…Feliç 2021! | Que la vida rebrote con fuerza…¡Feliz 2021!
Etiquetat a: