[CAT]

Després de les vacances d’estiu i amb l’energia renovada, començo amb molta il·lusió aquest nou curs 2020-2021.

I el primer que inicio son les classes setmanals de dansa. L’objectiu d’aquestes classes no és aprendre a ballar, sinó utilitzar el moviment i la dansa com una eina per ajudar-te a desconnectar del soroll i les tensions que pots haver acumulat durant el dia i afavorir la connexió amb el teu cos, amb el moviment harmònic i regenerador i amb la calma.

Son unes classes per respirar amb consciència, estirar i moure el cos, vibrar amb la música i revitalitzar cos i ment.

Si ets d’aquelles persones que et costa relaxar-te amb activitats més calmades, et convido a provar gratuïtament una d’aquestes classes de dansa i a valorar com et sents física, mentalment i emocionalment després. Molt probablement notaràs un canvi positiu important…

Tens dues opcions: una online que pots fer des de qualsevol lloc del món i una altre presencial a Manresa. T’hi animes?

 

1) Classes online de dansa meditativa

Classes online de dansa meditativa inspirades en la tècnica dels 5 ritmes® i en altres tècniques de benestar emocional a través del cos. Unes classes on practicaràs diferents ritmes i moviments que t’ajudaran a afluixar tensions i a connectar cos i ment.

Dia: els dimecres

Hora: de 19.30h a 20.30h

Lloc: online a través de la plataforma Zoom

Opció de quota mensual o classes aïllades

Inici: dimecres 9 de setembre (tot i que et pots incorporar quan et vagi bé sempre i quan quedin places lliures)

2) Classes presencials de Dansa per al benestar

Un espai per estirar, desbloquejar i revitalitzar el cos, practicar diferents tipus de moviments suaus i energètics, promoure el moviment natural de cadascú i estimular la creativitat, l’harmonia i el benestar. En aquestes classes, una vegada al mes, fem una classe de dansa meditativa inspirada en la tècnica dels 5 ritmes®.

Dia:  els dilluns

Hora: de 20h a 21h

Lloc: La Gare: Fonollar, 6 entrl 3a, Manresa

Opció de quota mensual o classes aïllades

Inici: dilluns 7 de setembre aplicant les mesures de seguretat Covid-19 (tot i que et pots incorporar quan et vagi bé sempre i quan quedin places lliures)

————————————————————–

[CAST]

Después de las vacaciones de verano y con la energía renovada, empiezo con mucha ilusión este nuevo curso 2020-2021.

Y lo primero que inicio son las clases semanales de danza. El objetivo de estas clases no es aprender a bailar, sino utilizar el movimiento y la danza como una herramienta para ayudarte a desconectar del ruido y las tensiones que puedes haber acumulado durante el día y favorecer la conexión con tu cuerpo, con el movimiento armónico y regenerador y con la calma.

Son unas clases para respirar con conciencia, estirar y mover el cuerpo, vibrar con la música y revitalizar cuerpo y mente.

Si eres de aquellas personas que te cuesta relajarte con actividades más calmadas, te invito a probar gratuitamente una de estas clases de danza y valorar cómo te sientes física, mental y emocionalmente después. Muy probablemente notarás un cambio positivo importante…

Tienes dos opciones: una online que puedes hacer desde cualquier lugar del mundo y otra presencial en Manresa. ¿Te animas?

 

1) Clases online de danza meditativa

Clases online de danza meditativa inspiradas en la técnica de los 5 ritmos® y en otras técnicas de bienestar emocional a través del cuerpo. Unas clases donde practicarás diferentes ritmos y movimientos que te ayudarán a aflojar tensiones y conectar cuerpo y mente.

Día: los miércoles

Hora: de 19.30h a 20.30h

Lugar: online a través de la plataforma Zoom

Opción de cuota mensual o clases aisladas

Inicio: miércoles 9 de septiembre (aunque te puedes incorporar cuando te vaya bien siempre y cuando queden plazas libres)

 

2) Clases presenciales de Danza para el bienestar

Un espacio para estirar, desbloquear y revitalizar el cuerpo, practicar diferentes tipos de movimientos suaves y energéticos, promover el movimiento natural de cada uno y estimular la creatividad, la armonía y el bienestar. En estas clases, una vez al mes, hacemos una clase de danza meditativa inspirada en la técnica de los 5 ritmos®.

Día: los lunes

Hora: de 20h a 21h

Lugar: La Gare: Fonollar, 6 entrl 3º, Manresa

Opción de cuota mensual o clases aisladas

Inicio: lunes 7 de septiembre aplicando las medidas de seguridad Covid-19 (aunque te puedes incorporar cuando te vaya bien siempre y cuando queden plazas libres)

 

 

Inici de curs amb classes online i presencials | Inicio de curso con clases online y presenciales
Etiquetat a:                        

Deixa un comentari