[CAT] Visca la dansa! Visca la vida!

Aquesta setmana he tornat a reprendre les meves classes de dansa presencials que van quedar aturades per la covid-19.

I ho hem fet seguint totes les mesures de seguretat i molt contentes de retrobar-nos novament, compartint un espai físic que ens permet connectar amb el cos i afluixar tensions per cuidar-nos, celebrar-nos i omplir-nos de vida.

És per això que una de les cançons que vaig triar per a l’ocasió va ser el “Viva la vida“. Tot i que la cançó és original de Coldplay, a classe vaig fer sonar una versió a ritme de jazz interpretada per “Berk & The Virtual Band” ja que te un ritme que em contagia vida i alegria per viure-la. 

El nom d’aquesta cançó fa referència al títol d’un quadre de l’artista mexicana Frida Kahlo que va signar els darrers dies de la seva vida. La Frida és un dels símbols del feminisme, una persona que va fugir dels estereotips i que, a pesar dels problemes de salut al llarg de la seva vida, va demostrar una gran força, valentia i energia per tirar endavant.

La covid-19 ha sacsejat el món i ens ha deixat ben clar que la vida és el més important que tenim…

Així que aquí et deixo la versió del “Viva la vida” que vaig fer sonar a classe per si et vols sumar, allà on siguis ara mateix, a celebrar i a ballar la vida amb aquesta cançó.

Et suggereixo que et deixis portar pel seu ritme i t’impregnis d’aquesta energia de vida…

Visca la dansa! i Visca la vida!

———————————–

[CAST] ¡Viva la danza! ¡Viva la vida!

Esta semana he vuelto a retomar mis clases de danza presenciales que quedaron paradas por la Covid-19.

Y lo hemos hecho siguiendo todas las medidas de seguridad y muy contentas de reencontrarnos nuevamente, compartiendo un espacio físico que nos permite conectar con el cuerpo y aflojar tensiones para cuidarnos, celebrarnos y llenarnos de vida.

Es por ello que una de las canciones que elegí para la ocasión fue el “Viva la vida“. Aunque la canción es original de Coldplay, en clase hice sonar una versión a ritmo de jazz interpretada por “Berk & The Virtual Band” ya que tiene un ritmo que me contagia vida y alegría para vivirla.

El nombre de esta canción hace referencia al título de un cuadro de la artista mexicana Frida Kahlo que firmó los últimos días de su vida. Frida es uno de los símbolos del feminismo, una persona que huyó de los estereotipos y que, a pesar de los problemas de salud a lo largo de su vida, demostró una gran fuerza, valentía y energía para salir adelante.

La Covid-19 ha sacudido el mundo y nos ha dejado bien claro que la vida es lo más importante que tenemos…

Así que aquí te dejo la versión de “Viva la vida” que hice sonar en clase por si te quieres sumar, donde estés ahora mismo, a celebrar y bailar la vida con esta canción.

Te sugiero que te dejes llevar por su ritmo y te impregnes de esta energía de vida …

¡Viva la danza! y ¡Viva la vida!

Visca la dansa i Visca la vida | Viva la danza y Viva la vida
Etiquetat a:        

Deixa un comentari