[CAT]

Tornar a la feina després de vacances i que la meva primera activitat sigui impartir un taller de respiració entre vinyes al Celler Abadal em fa una il·lusió especial.

La gent que em coneixeu bé, sabeu que sóc una amant i seguidora del món del vi, el que se’n diu una “winelover”….bé, de fet sóc una “lover” de moltes coses i en especial de totes aquelles que em connecten amb la vida.

Els meus tallers es centren a ajudar a les persones a estar presents, a viure ara i aquí, a arrelar-se, a connectar cos i ment, a obrir els sentits a la vida, a créixer, a transformar-se, a cuidar-se…Suposo que per això també connecto tant amb el món de la vinya i del vi, doncs tenen moltes coses en comú…

A l’activitat “Respira’t: Oxigenar cos i ment entre vinyes” d’aquest dijous dia 27 d’agost a les 19.30h al Celler Abadal, explicaré com respirar d’una manera saludable, veurem com s’utilitza el diafragma i farem pràctiques de respiració entre vinyes, permetent que el cos i la ment s’oxigenin d’una manera natural, harmònica i plena.

Respirarem les aromes balsàmiques dels boscos que envolten les vinyes de la nostra zona i que tan bé s’expressen a través dels meravellosos vins de la DO Pla de Bages.

I tot això en un entorn idíl·lic, mentre el sol es va ponent.

I al final, anirem cap a la zona del Winebar del Celler Abadal i prendrem un brunch acompanyat d’una copa de vi.

Si et sedueix l’experiència, aquí tens l’enllaç per comprar la teva plaça. En queden ja molt poques:

Respira’t: Oxigenar cos i ment entre vinyes

Moltes gràcies al Celler Abadal, a la DO Pla de Bages i en especial a tota la gent que aposteu per productes i serveis de persones que som treballadores autònomes.

Molta salut a tothom!

 

———————————-
[CAST]

Volver al trabajo después de vacaciones y que mi primera actividad sea impartir un taller de respiración entre viñedos en la Bodega Abadal me hace una ilusión especial.

La gente que me conoce bien, sabe que soy una amante y seguidora del mundo del vino, lo que se llama una “winelover”… bien, de hecho soy una “lover” de muchas cosas y en especial de todas aquellas que me conectan con la vida.

Mis talleres se centran en ayudar a las personas a estar presentes, a vivir aquí y ahora, a enraizarse, a conectar cuerpo y mente, a abrir los sentidos a la vida, a crecer, a transformarse, a cuidarsese… Supongo que por eso también conecto tanto con el mundo de la viña y del vino, pues tienen muchas cosas en común…

En la actividad “Respírate: Oxigenar cuerpo y mente entre viñedos” de este jueves día 27 de agosto a las 19.30h en la Bodega Abadal, explicaré cómo respirar de una manera saludable, veremos cómo se utiliza el diafragma y haremos prácticas de respiración entre viñedos, permitiendo que el cuerpo y la mente se oxigenen de una manera natural, armónica y plena.

Respiraremos los aromas balsámicos de los bosques que rodean los viñedos de nuestra zona y que tan bien se expresan a través de los maravillosos vinos de la DO Pla de Bages.

Y todo ello en un entorno idílico, mientras el sol se pone.

Y al final, iremos hacia la zona del Winebar de la Bodega Abadal y tomaremos un brunch acompañado de una copa de vino.

Si te seduce la experiencia, aquí tienes el enlace para comprar tu plaza. Quedan ya muy pocas:

Respírate: Oxigenar cuerpo y mente entre viñedos

Muchas gracias a la Bodega Abadal, a la DO Pla de Bages y en especial a toda la gente que apuesta por productos y servicios de personas que somos trabajadoras autónomas.

Mucha salud a todo el mundo!

Activitat: Respira’t! Oxigenar cos i ment entre vinyes al Celler Abadal | Actividad: ¡Respírate! Oxigenar cuerpo y mente entre viñedos en la Bodega Abadal
Etiquetat a:            

Deixa un comentari