Diumenge dia 24 d’octubre de 2021, la sommelier Anna Castillo i jo vam estrenar l’activitat “Vinestar: un tast maridatge entre vi i benestar” i ho vam fer al Museu de la Vinya i el Vi, a Sant Fruitós de Bages.

Vam voler fer un tast de vins diferent i innovador, combinant el tast de 4 vins de la DO Pla de Bages amb tècniques de benestar cos-ment (mindfulness, respiració, moviment). I estem tan contentes de l’èxit i la rebuda que va tenir, que volem donar les gràcies a les gairebé 100 persones que van venir a gaudir del tast i també a les que es van quedar en llista d’espera. Confiem que aquesta sigui la primera de moltes altres edicions del Vinestar.

També volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i de manera molt especial a la Liliana Costa, Tècnica del Museu de la Vinya i el Vi, que va confiar plenament en la nostra proposta i ho va gestionar tot per fer-la possible.

Si us ve de gust saber com va ser l’activitat, us recomanem escoltar aquesta entevista que el programa La Central de Radio Sant Fruitós va fer a la Liliana Costa aquest dimarts.

Aprofitem també per animar-vos a visitar el Museu de la Vinya i el Vi a Sant Fruitós de Bages, obert els dijous a la tarda i el dissabes i diumenges al matí, amb entrada gratuïta i a seguir les activitats i experiències que fan tant per públic familiar com per públic adult.

Salut i “Vinestar”!

 

 

Enoexperiència “Vinestar” al Museu de la Vinya i el Vi de Sant Fruitós de Bages (24-Oct-21)
Etiquetat a: