[CAT]

És un plaer seguir formant part de l’escola d’estiu del Col·legi de Docents i Professionals de la cultura que aquest any arriba a la seva 50a edició. El curs que ofereixo enguany és el següent:

Relaxació i gestió de l’estrès
Dies:                10, 11, 12 i 13 de juliol
Horari:           De 9 a 14 hores
Total hores:   20
Modalitat:      presencial
LLoc:               Escola Joan Pelegrí, Consell de Cent, 14 (Barcelona)

Descripció: Curs pràctic i vivencial per aprendre a gestionar l’estrès, alliberar tensions i afavorir el benestar a través de cinc eines essencials: la respiració, l’escàner corporal, l’automassatge, el moviment i l’atenció plena o mindfulness. Portar roba còmoda, mitjons i tovallola.

Metodologia activa i vivencial basada en l’aprenentatge pràctic a través de dinàmiques individuals i grupals. Pràctica reflexiva posterior per integrar l’experiència.

I per celebrar la 50a edició aquest any ofereixen una quota única de 70€ per a Col·legiats i 115€ per a no col·legiats que et permet inscriure’t a tots els cursos que vulguis.

Ja estan obertes les inscripcions! Pots consultar tota l’oferta formativa a www.cdl.cat/escola-destiu

Per inscriure’t directament a aquest curs, ho pots fer-ho en aquest enllaç    (Places limitades a 20)

————————————————–

[CAST]

Es un placer seguir formando parte de la escuela de verano del Colegio de Docentes y Profesionales de la cultura que este año llega a su 50 edición. El curso que ofrezco este año es el siguiente:

Relajación y gestión del estrés
Días:                  10, 11, 12 y 13 de julio
Horario:           De 9 a 14 horas
Total horas:     20
Modalidad:      presencial
Lugar:               Escuela Joan Pelegrí, Consell de Cent, 14 (Barcelona)

Descripción: Curso práctico y vivencial para aprender a gestionar el estrés, liberar tensiones y favorecer el bienestar a través de cinco herramientas esenciales: la respiración, el escáner corporal, el automasaje, el movimiento y la atención plena o mindfulness. Llevar ropa cómoda, calcetines y toalla.

Metodología activa y vivencial basada en el aprendizaje práctico a través de dinámicas individuales y grupales. Práctica reflexiva posterior para integrar la experiencia.

Y para celebrar la 50 edición este año ofrecen una cuota única de 70€ para Colegiados y 115€ para no colegiados que te permite inscribirte en todos los cursos que quieras.

¡Ya están abiertas las inscripciones! Puedes consultar toda la oferta formativa en www.cdl.cat/escola-destiu

Para inscribirte directamente en este curso, puedes hacerlo en este enlace    (Plazas limitadas a 20)

Curs de Relaxació i Gestió de l’estrès | Curso de Relajación y gestión del estrés
Etiquetat a: