Dimecres 18 de març de 2020

[CAT]

Searching for a place (Buscant un lloc)

to be free (per ser lliure)

(Cançó “To be free”, de Passenger)

 

La cançó que et recomano per ballar avui és de Passenger, un grup que m’encanta. Porta per títol “To be free”…”Ser lliure”.

Sembla com si el confinament d’aquests dies sigui incompatible amb la llibertat, oi? I si la busques? Pot ser que fins i tot et resulti més fàcil trobar-la… ja que, com sempre han dit els grans savis, la llibertat, com la felicitat, no és a fora, sinó que la trobaràs dins teu.

Et proposo que et deixis sentir aquesta cançó, obris els teus braços, respiris amb plenitud, exploris moviments que t’ajudin a sentir-te lliure i assaboreixis la llibertat ara i aquí…

—————

[CAST]

Searching for a place (Buscando un lugar)

to be free (para ser libre)

(Canción “To be free”, de Passenger)

 

La canción que te recomiendo para bailar hoy es de Passenger, un grupo que me encanta. Lleva por título “To be free” … “Ser libre”.

Parece como si el confinamiento de estos días sea incompatible con la libertad, ¿verdad?…¿Y si la buscas? Puede que incluso te resulte más fácil encontrarla … ya que, como siempre han dicho los grandes sabios, la libertad, como la felicidad, no está fuera, sino que la encontrarás dentro de ti.

Te propongo que te dejes sentir esta canción, abras tus brazos, respires con plenitud, explores movimientos que te ayuden a sentirte libre y saborees la libertad aquí y ahora …

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 5 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 5
Etiquetat a:        

2 thoughts on “Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 5 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 5

 • 15 de juliol de 2020 a les 4:26 PM
  Enllaç permanent

  M’he relaxat molt amb aquestes imatges del cos lliure al costat del mar segunit el ritme de la música!!

  • 16 de juliol de 2020 a les 11:59 AM
   Enllaç permanent

   M’alegra saber que les imatges i la música t’han ajudat a connectar amb la calma, Júlia! Moltes gràcies pel teu missatge i per compartir la teva experiència.

Deixa un comentari