Dimarts, 17 de març de 2020

[CAT]

“I allà vaig aprendre a recordar, que jo també vaig ser un nen

És el que ens passa a les persones grans, que sovint ens n’oblidem

I allà vaig aprendre, que l’essencial és invisible als ulls

Que aprendre a estimar i ser feliç, és el que vull”

(De la cançó “Vaig aprendre” de Manu Guix i Cia El Petit Príncep)

 

Aquesta sóc jo…de petitona…una foto del 1970. Fa poc que he fet 50 anys i sempre que penso en la meva nena interior, em ve al cap aquesta imatge…quan la miro somric, el cor i els pulmons se m’eixamplen i inspiro i expiro amb plenitud, connectant amb la felicitat, amb la il·lusió, amb la confiança, amb estimar i sentir-me estimada per tota la gent que esteu a la meva vida i en especial per la meva família…

aquesta cançó que us proposo avui, encaixa totalment amb aquest sentiment. És la cançó “Vaig aprendre” del musical “El Petit Príncep”, de Manu Guix i Cia El Petit Príncep, basada en el màgic i meravellós llibre “El Petit príncep” de Antoine de Saint-Exupéry.

Et proposo que connectis amb aquesta personeta petitona que portes dins teu, et posis aquesta música i la ballis connectant amb l’amor…perquè aquests dies podem aprofitar per aprendre a estimar millor i a ser més feliços amb allò que és invisible als ulls…

—————

[CAST]

“I allà vaig aprendre a recordar, que jo també vaig ser un nen (Y allí aprendí a recordar, que yo también fui un niño)

És el que ens passa a les persones grans, que sovint ens n’oblidem (Es lo que nos pasa a las personas mayores, que a menudos nos olvidamos de esto)

I allà vaig aprendre, que l’essencial és invisible als ulls (Y allí aprendí, que lo esencial es invisible a los ojos)

Que aprendre a estimar i ser feliç, és el que vull” (Que aprender a amar y a ser feliz, es lo que quiero)

(De la canción “Vaig aprendre” de Manu Guix i Cia El Petit Príncep)

 

Esta soy yo… de pequeñita … una foto de 1970. Hace poco que he cumplido 50 años y siempre que pienso en mi niña interior, me viene a la cabeza esta imagen … cuando la miro sonrío, el corazón y los pulmones se me expanden e inspiro y expiro con plenitud, conectando con la felicidad, con la ilusión, con la confianza, con amar y sentirme amada por toda la gente que está en mi vida y en especial por mi familia …

Y esta canción que os propongo hoy, encaja totalmente con este sentimiento. Es la canción “Aprendí” del musical “El Principito”, de Manu Guix y Cia El Petit Príncep, basada en el mágico y maravilloso libro “El Principito” de Antoine de Saint-Exupéry.

Te propongo que conectes con esta personita pequeñita que llevas dentro de ti, te pongas esta música y la bailes conectando con el amor … para que estos días podemos aprovechar para aprender a amar mejor y a ser más felices con lo que es invisible a los ojos….

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 4 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 4
Etiquetat a:        

Deixa un comentari