Dimecres 22 d’abril de 2020

[CAT]

Recordant Roma…

(Cançons “Roma nun fa la stupida stasera/Arrivederci Roma”-Orchestra Roberto Scaglioni)

Avui et porto cap a Roma on estava fa 2 mesos exactes celebrant el meu aniversari.

I és que Roma és una ciutat que m’encanta i em te el cor robat…hi he estat 2 vegades i hi tornaria amb els ulls tancats…bé, això dels “ulls tancats” és un dir, ja que allà, hi ha tantes coses a veure i a viure que els ulls et queden ben oberts (…i la boca també de tant dir “ooooh” )

I et recomano una versió de l’Orquestra Roberto Scaglioni a ritme de foxtrot de dos temes classics italians que fan referència a Roma: “Roma nun fa la stupida stasera” i “Arrivederci Roma”. Les versions originals m’encanten, però avui el meu cos necessita una música més de ritme com el que te aquesta versió.

Així que avui, et proposo caminar per casa seguint el ritme del foxtrot…mou-te endavant, enrere, cap un costat, cap un altre…i recorda també moure el tronc i els braços…

Sents com t’arriba l’energia de Roma? Assaboreix-la…

Cuida’t…Cuidem-nos…

 

—————

[CAST]

Recordando Roma…

(Canciones “Roma nun fa la stupida stasera/Arrivederci Roma”-Orchestra Roberto Scaglioni)

Hoy te llevo hacia Roma donde estaba hace 2 meses exactos celebrando mi cumpleaños.

Y es que Roma es una ciudad que me encanta y me tiene el corazón robado… he estado 2 veces y volvería con los ojos cerrados… bueno, eso de los “ojos cerrados” es un decir, ya que allí , hay tantas cosas a ver y a vivir que los ojos te quedan bien abiertos (… y la boca también de tanto decir “ooooh”)

Y te recomiendo una versión de la Orquesta Roberto Scaglioni a ritmo de foxtrot de dos temas clásicos italianos que hacen referencia a Roma: “Roma nun hace la Stupid stasera” y “Arrivederci Roma”. Las versiones originales me encantan, pero hoy mi cuerpo necesita una música con más ritmo como el que tiene esta versión.

Así que hoy, te propongo caminar por casa siguiendo el ritmo del foxtrot … muévete adelante, atrás, hacia un lado, hacia otro … y recuerda también mover el tronco y los brazos …

¿Sientes como te llega la energía de Roma? Saboréala …

Cuídate… Cuidémonos…

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 38 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 38
Etiquetat a:        

Deixa un comentari