Dimarts 21 d’abril de 2020

[CAT]

Buscant i creant bellesa en moments que no són fàcils…

Com les classes que habitualment preparo i ara enyoro, hi ha temps darrere de cada proposta musical que estic fent des de que va començar el confinament.

Cada dia busco una imatge, una cançó o un missatge que m’inspiri, em connecti i serveixi de punt de partida per crear tota la composició.

Avui la nota d’inspiració ha estat la cançó “Escriurem” de Miki Núñez. És una cançó molt adaptada al moment que estem vivint i des de fa dies estava a la meva llista de cançons pendents per recomanar. I avui he sentit que era el moment per fer-ho, aprofitant que ahir es va publicar una versió col·lectiva (amb altres cantants i grups) per la campanya #joemcorono que coordina la Fundació Lluita contra la Sida, dirigida pel Dr. Bonaventura Clotet.

Com ja podeu imaginar, un dels referents a la meva vida personal i professional és la meva germana, l’Eva Bach Cobacho i moltes de les coses que us comento sobre emocions i sentir les he après d’ella. I m’encanta ser transmissora de la bellesa i de la vida que ella construeix amb les seves paraules i la seva manera de ser.

Una bellesa que he trobat avui entre la pluja…i és que aquest matí, quan he sortit al terrat, he vist vàries floretes del lilà a terra…un lilà que fa uns dies estava ben florit i preciós…he sentit tristesa…i després de contemplar una estona aquelles floretes a terra, he vist també bellesa i he anat a buscar el mòbil per fer aquesta foto…

Et proposo que ballis aquesta cançó movent cada part del teu cos amb les teves possibilitats de moviment…buscant moviments que siguin agradables i respectuosos …portant bellesa i vida a cada part del teu cos….

El moment no és fàcil però ens cal seguir confiant, buscant i creant bellesa…

Cuida’t…Cuidem-nos…

 

Versió col·lectiva #joemcorono

 

Versió original:

—————

[CAST]

Buscando y creando belleza en momentos que no son fáciles…

Como las clases que habitualmente preparo y ahora añoro, hay tiempo detrás de cada propuesta musical que estoy realizando desde que empezó el confinamiento.

Cada día busco una imagen, una canción o un mensaje que me inspire, me conecte y sirva de punto de partida para crear toda la composición.

Hoy la nota de inspiración ha sido la canción “Escriurem” (Escribiremos) de Miki Núñez. Es una canción muy adaptada al momento que estamos viviendo y desde hace días estaba en mi lista de canciones pendientes para recomendar. Y hoy he sentido que era el momento para hacerlo, aprovechando que ayer se publicó una versión colectiva (con otros cantantes y grupos) para la campaña #joemcorono que coordina la Fundación Lucha contra el Sida, dirigida por el Dr. Bonaventura Clotet.

Como ya puedes imaginar, uno de los referentes en mi vida personal y profesional es mi hermana, Eva Bach Cobacho y muchas de las cosas que comento sobre emociones y sentir, las he aprendido de ella. Y me encanta ser transmisora ​​de la belleza y de la vida que ella construye con sus palabras y su manera de ser.

Una belleza que he encontrado hoy entre la lluvia… y es que esta mañana, cuando he salido a la azotea, he visto varias florecillas de lilas en el suelo … unas lilas que hace unos días estaban llenas de flor y preciosas… he sentido tristeza…y después de contemplar un rato aquellas florecillas en el suelo, he visto también belleza y he ido a buscar el móvil para hacer esta foto…

Te propongo que bailes esta canción moviendo cada parte de tu cuerpo con tus posibilidades de movimiento … buscando movimientos que sean agradables y respetuosos … llevando belleza y vida a cada parte de tu cuerpo ….

El momento no es fácil pero necesitamos seguir confiando, buscando y creando belleza …

Cuídate… Cuidémonos…

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 37 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 37
Etiquetat a:        

Deixa un comentari