Formació altres col·lectius

Adreçada a grups de dones, gent gran, biblioteques, ajuntaments i altres organismes públics i privats

Tallers i cursos pràctics amb tècniques senzilles, efectives i fàcils d’incorporar com a hàbits saludables a la vida personal i professional.

Durada, temàtica i contingut adaptats a les necessitats i peculiaritats de cada àmbit i col·lectiu en concret.

 

       Possibilitat d’oferir algunes formacions en format online a través de zoom o altres plataformes

Proposta de tallers o cursos

Cuida el teu cos: Taller de relaxació i moviment conscient 

Per exercitar cos i ment i augmentar el benestar emocional i vital.

S’utilitzen dinàmiques de relaxació (automassatges, exercicis de respiració, estiraments, etc) i diferents tipus de moviments suaus i energètics.
Caminades conscients (urbanes o a la natura)

Rutes a mida dins l’entorn urbà o a la natura amb l’objectiu d’obrir tots els nostres sentits, connectar amb nosaltres i amb l’entorn i cultivar la presència plena.

Durant el trajecte es fan parades per explicar i practicar diferents dinàmiques de relaxació i benestar.Harmonia interior: Descobreix el poder de la respiració i l'auto massatge

Les emocions i l'estrès tenen un impacte en el cos que origina contractures i tensions i bloqueja el patró natural de la respiració.

Aquesta és una activitat per reconnectar amb la respiració harmònica i practicar l'auto massatge per alliberar tensions, cuidar cos i ment i estimular el benestar i l'equilibri interior.

Oasis de calma:  Automassatge i aromateràpia per a una relaxació profunda

Una activitat per calmar cos i ment amb dues eines claus en la relaxació: l'auto massatge i els olis essencials.

Descobreix el poder de l'aromateràpia i aprèn diferents tipus d’auto massatge efectius que podràs aplicar a la teva vida diària per alliberar tensions, cuidar el cos i sentir-te millor.

Meditació en Moviment:  un viatge cap a la pau interior

Sovint s’associa la meditació amb la imatge d’una persona asseguda en quietud, però es pot meditar de moltes maneres i també en moviment.


Dansateràpia / Dansa per al benestar

Per destensar, estirar i revitalitzar el cos, practicar diferents tipus de moviments, estimular el moviment harmònic i natural de cadascú i promoure la creativitat i el benestar emocional i vital.

Dona: mou-te pel teu benestar

Un taller per connectar amb el teu cos de dona, alliberar tensions i aprendre a cuidar-te a través del moviment i de la dansa
Consciència corporal i moviment saludable a la menopausa

Per aprendre a escoltar el teu cos de dona i reconnectar amb el plaer i la saviesa d'aquesta etapa a través de moviments saludables que nodreixin i protegeixin les teves articulacions i la teva musculatura.