Activitats àmbit enoturístic

Imatge: ©Celler Fargas Fargas
Winefulness-FargasFargas-Ester Bach
Imatge: ©Bages Turisme
Imatge: ©Celler Fargas Fargas

Opció 1 (Durada: 2h 15′):  Winefulness entre vinyes, tast de vins i aperitiu al  Celler Fargas Fargas

L’activitat consta d’un taller per practicar eines i recursos per al benestar personal i d’una visita breu al celler Fargas Fargas amb tast de vins i aperitiu al seu wine bar.

Al taller, a través del mindfulness o atenció plena, aprendrem a connectar cos i ment al moment present per gaudir de qualsevol experiència amb plenitud. Amb el winefulness aplicarem aquesta actitud al món de la vinya i del vi, contemplant l’entorn de vinya i obrint tots els nostres sentits davant d’una copa de vi.

La visita inclou una petita explicació del lloc, com s’elabora el producte i descripció dels vins elaborats al celler. El tast consta de dues copes de vi per persona acompanyades d’un aperitiu.

 

Opció 2 (Durada: 3h 30′):  Winefulness entre vinyes amb visita i tast al Celler Fargas Fargas

(activitat de la Ruta del Vi del Bages conjuntament amb el Celler Fargas Fargas)

Un matí al Celler Fargas Fargas per viure i connectar plenament amb la natura i amb la nostra pròpia essència a través de la vinya i del vi.

L’activitat consta d’una visita completa al celler Fargas Fargas amb tast de vins i d’un taller per aprendre i practicar eines i recursos per al benestar personal.

A través del mindfulness o atenció plena aprendrem a connectar cos i ment al moment present per gaudir de qualsevol experiència amb plenitud.

Amb el winefulness aplicarem aquesta actitud al món de la vinya i del vi, contemplant l’entorn de vinya i obrint tots els nostres sentits davant d’una copa de vi.

Persones per activitat:  mínim:10 – màxim: 20