[CAT]

Molt contenta d’oferir per 13è any consecutiu un curs a l’Escola d’Estiu del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, aquesta vegada novament en format virtual de l’1 al 10 de juliol.

El curs està reconegut dins del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació.

Títol del curs: Relaxació i benestar emocional (curs de 15 hores)
Docent: Ester Bach Cobacho

Un curs per connectar amb les emocions i escoltar el cos per tal d’ajudar a alliberar tensions, gestionar saludablement l’estrès, cuidar-se emocionalment i promoure la relaxació, l’energia vital i el benestar de cos i ment.

Quota: 70 € per als col·legiats – 100 € per a no col·legiats (aquesta quota inclou 2 cursos a triar entre l’àmplia oferta formativa del Col·legi de Doctors i Llicenciats del 1 al 20 de juliol). Els cursos son bonificables a través de la Fundació Tripartita.

Tot i ser un curs per a docents, està obert a tots els col·lectius ja que està centrat en eines de millora personal i per tant és aplicable a altres àmbits professionals.

Per a informació i inscripcions, consulta el següent enllaç.  Si t’interessa, no esperis al darrer moment i inscriu-te abans del 15 de juny, ja que tots els cursos que no arribin al mínim d’inscripcions en aquesta data seran cancel·lats. Moltes gràcies!

https://www.cdl.cat/cursos-i-activitats?of=1375

—————

[CAST]

Muy contenta de ofrecer por 13º año consecutivo un curso en la Escuela de Verano del Colegio de Doctores y Licenciados en Filosofía y Letras y en Ciencias de Cataluña, esta vez nuevamente en formato virtual del 1 al 10 de julio.

El curso está reconocido dentro del Plan de Formación Permanente del Departamento de Educación.

Título del curso: Relajación y bienestar emocional (curso de 15 horas)
Docente: Ester Bach Cobacho

Un curso para conectar con las emociones y escuchar el cuerpo para ayudar a liberar tensiones, gestionar saludablemente el estrés, cuidarse emocionalmente y promover la relajación, la energía vital y el bienestar de cuerpo y mente.

Cuota: 70 € para los colegiados – 100 € para no colegiados (esta cuota incluye 2 cursos a elegir entre la amplia oferta formativa del Colegio de Doctores y Licenciados del 1 al 20 de julio). Los cursos son bonificables a través de la Fundación Tripartita.

A pesar de ser un curso para docentes, está abierto a todos los colectivos ya que está centrado en herramientas de mejora personal y por lo tanto es aplicable a otros ámbitos profesionales.

Para información e inscripciones, consulta el siguiente enlace. Si te interesa, no esperes al último momento y inscríbete antes del 15 de junio, ya que todos los cursos que no alcancen el mínimo de inscripciones en esa fecha serán cancelados. ¡Muchas gracias!

https://www.cdl.cat/cursos-i-activitats?of=1375

Curs online “Relaxació i benestar emocional” | Curso online “Relajación y bienestar emocional”
Etiquetat a: