Divendres 8 de maig de 2020

[CAT]

Amb quina freqüència et passa que el teu cos està present en un lloc però la teva ment està a metres o a anys de distancia?

La cançó que avui et recomano, a banda de tenir un ritme molt agradable que encomana ganes de ballar, parla d’aquest tema i et convida a despertar-te i a estar present. La canta Melendi juntament amb la col·laboració de Carlos Vives i porta per títol “El arrepentido”.

Et recomano escoltar la lletra de la cançó doncs explica diferents històries amb les que potser t’identificaràs…o no!!!

Parla d’aquelles persones que viuen en el passat o en el futur…de les que, enlloc de mirar endins, es passen el dia buscant culpables a fora…de les que creuen que sempre tenen raó…

En resum, d’aquelles persones que esquiven el present i la pròpia responsabilitat…i molt probablement totes i tots ho fem o ho hem fet en alguna ocasió…o més d’una 

Les persones tenim una tendència a funcionar amb el pilot automàtic una bona part del temps. Això ens desconnecta del moment present i fa que ens perdem detalls únics i irrepetibles. Com diu Melendi:

“En cada mirada perdida se muere un paisaje
Que cada momento que vuela no vuelve”

I prendre’n consciència és sempre el primer pas. Per això, ens cal parar, connectar-nos al present (ara i aquí) i mirar endins per conèixer la nostra essència…

Personalment, el treball corporal a través del moviment, la dansa i les tècniques de relaxació és el que més m’ajuda a sentir-me…. a alliberar tensions…. a connectar el meu cos i la meva ment al moment present… a mirar endins i mantenir la connexió per gaudir més cada vegada que miro enfora….

Si et ressona el que comento, t’animo a que contactis amb mi i vinguis a provar una de les meves classes o tallers quan pugui reprendre novament l’activitat.

Mentrestant, cuida’t…cuidem-nos…i que aquesta cançó t’ajudi a estar present…

 

—————

[CAST]

¿Con qué frecuencia te pasa que tu cuerpo está presente en un lugar pero tu mente está a metros o a años de distancia?

La canción que hoy te recomiendo, además de tener un ritmo muy agradable que contagia ganas de bailar, habla de este tema y te invita a despertar y a estar presente. La canta Melendi junto con la colaboración de Carlos Vives y lleva por título “El arrepentido”.

Te recomiendo escuchar la letra de la canción pues cuenta diferentes historias con las que quizás te identificarás… ¡¡¡o no!!! 

Habla de aquellas personas que viven en el pasado o en el futuro… de las que, en lugar de mirar hacia dentro, se pasan el día buscando culpables fuera… de las que creen que siempre tienen razón…

En resumen, de aquellas personas que esquivan el presente y la propia responsabilidad… y muy probablemente todas y todos lo hacemos o lo hemos hecho en alguna ocasión… o más de una 

Las personas tenemos una tendencia a funcionar con el piloto automático una buena parte del tiempo. Esto nos desconecta del momento presente y hace que nos perdamos detalles únicos e irrepetibles. Como dice Melendi:

“En cada mirada perdida se muere un paisaje
Que cada momento que vuela no vuelve ”

Y tomar conciencia es siempre el primer paso. Por ello, necesitamos parar, conectarnos al presente (aquí y ahora) y mirar adentro para conocer nuestra esencia…

Personalmente, el trabajo corporal a través del movimiento, la danza y las técnicas de relajación es lo que más me ayuda a sentirme…. a liberar tensiones…. a conectar mi cuerpo y mi mente al momento presente… a mirar adentro y mantener la conexión para disfrutar más cada vez que miro afuera….

Si te resuena lo que comento, te animo a que contactes conmigo y vengas a probar una de mis clases o talleres cuando pueda retomar nuevamente la actividad.

Mientras tanto, cuídate… cuidémonos…y que esta canción te ayude a estar presente…

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 49 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 49
Etiquetat a:        

Deixa un comentari