Dimecres 6 de maig de 2020

[CAT]

Vaig començar a publicar aquestes cançons diàriament des del 14 de març, data en què va entrar en vigència l’estat d’alarma pel Covid-19 i es va iniciar el confinament.

Quan es van publicar les fases de desconfinament, vaig prendre la decisió de compartir les cançons de dilluns a divendres.

Avui us vull anunciar que el dilluns vinent dia 11 de maig faré la darrera d’aquestes publicacions. Coincidirà amb l’inici de la fase 1 del desconfinament i amb la cançó 50, un número especial a la meva vida aquest 2020.

La cançó que us recomano avui porta per títol “Let’s never stop falling in love” i és de Pink Martini, un grup que m’agrada molt i que vaig conèixer ja fa temps gràcies a la meva cunyada Marta.

La traducció del títol és “No deixem mai d’enamorar-nos”, però com que ja saps que és millor formular les frases en afirmatiu, la podem canviar a “Seguim enamorant-nos” …

I si!…perquè l’amor (quan és sa) ens ajuda a curar les ferides, a connectar amb la vida i a sentir-nos bé.

Et proposo que connectis amb allò o aquelles persones que t’enamoren i et deixis portar pel ritme de la cançó, combinant passos i girs, sentint el canvi de pes d’un peu a l’altre i movent també els teus braços…respirant i movent aquest amor per tot el teu cos…

Segueixes enamorat/da de la vida? Jo si…

Cuida’t…cuidem-nos…

 

—————

[CAST]

Empecé a publicar estas canciones diariamente desde el 14 de marzo, fecha en que entró en vigencia el estado de alarma por Covid-19 y se inició el confinamiento.

Cuando se publicaron las fases de desconfinamiento, tomé la decisión de compartir las canciones de lunes a viernes.

Hoy os quiero anunciar que el próximo lunes día 11 de mayo haré la última de estas publicaciones. Coincidirá con el inicio de la fase 1 del desconfinamiento y con la canción 50, un número especial en mi vida este 2020.

La canción que os recomiendo hoy lleva por título “Let ‘s never stop falling in love” y es de Pink Martini, un grupo que me gusta mucho y que conocí hace tiempo gracias a mi cuñada Marta.

La traducción del título es “No dejemos nunca de enamorarnos”, pero como ya sabes que es mejor formular las frases en afirmativo, la podemos cambiar a “Sigamos enamorándonos”…

Y si! … porque el amor (cuando es sano) nos ayuda a curar las heridas, a conectar con la vida y a sentirnos bien.

Te propongo que conectes con aquello o aquellas personas que te enamoran y te dejes llevar por el ritmo de la canción, combinando pasos y giros, sintiendo el cambio de peso de un pie al otro y moviendo también tus brazos … respirando y moviendo ese amor por todo tu cuerpo…

¿Sigues enamorado/a de la vida? Yo si…

Cuídate… cuidémonos…

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 47 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 47
Etiquetat a:        

Deixa un comentari