Diumenge 5 d’abril de 2020

[CAT]

Avui agafa un llapis o un bolígraf i deixa’t portar pel ritme…

(Cançó “That man”, Caro Emerald)

Avui et recomano la cançó That man” d’una cantant holandesa que es diu Caro Emerald. Les seves cançons acostumen a tenir un ritme que m’activa i em carrega de bona energia.

La foto que he triat per acompanyar aquesta cançó és del 26 de gener de 2013 durant l’espectacle “Creadansa” que la meva estímadíssima “tribu” vam fer per una causa solidària a Sant Vicenç de Castellet, dins els actes de la Festa Major d’hivern.

En aquesta foto estàvem ballant justament la cançó que us recomano avui…així que “tribu”, aquesta cançó va avui especialment dedicada a totes vosaltres: Mireia, Noe, Ariadna, Míriam, Roser, Ester, Luz, Carmen i Montse…us estimo molt!

Et proposo que la ballis tal i com nosaltres ho vam fer aquell dia…

Agafa un llapis, un bolígraf o un color….deixa’t portar per la teva imaginació… i balla improvisant amb aquest objecte…seguint el ritme de la cançó…passant-lo d’una mà a l’altra…

Pots imaginar que toques la bateria, que escrius o dibuixes a l’aire, que assenyales algun objecte, que és una vareta màgica, que és un telèfon, que és un bastó, que és una raqueta de tenis, etc…

Juga amb el ritme i deixa volar la teva imaginació, transformant aquest llapis o bolígraf en múltiples objectes…

Ho podeu fer tota la família junta i anar-vos passant aquest objecte entre vosaltres…

Que gaudeixis amb la música i el moviment…

Cuida’t…cuidem-nos…

 

—————

[CAST]

Hoy coge un lapiz o un bolígrafo y déjate llevar por el ritmo…

(Canción “That man”, Caro Emerald)

Hoy te recomiendo la canción That man “de una cantante holandesa que se llama Caro Emerald. Sus canciones suelen tener un ritmo que me activan y me cargan de buena energía.

La foto que he elegido para acompañar esta canción es del 26 de enero de 2013 durante el espectáculo “Creadansa” que con mi queridísima “tribu” hicimos por una causa solidaria en Sant Vicenç de Castellet, dentro de los actos de la Fiesta Mayor de invierno.

En esta foto estábamos bailando justamente la canción que os recomiendo hoy … así que “tribu”, esta canción de hoy está especialmente dedicada a todas vosotras: Mireia, Noe, Ariadna, Míriam, Roser, Ester, Luz, Carmen y Montse .. .os quiero mucho!

Te propongo que la bailes tal y como nosotras lo hicimos ese día …

Coge un lápiz, un bolígrafo o un color…. déjate llevar por tu imaginación… y baila improvisando con este objeto… siguiendo el ritmo de la canción… pasándolo de una mano a la otra…

Puedes imaginar que tocas la batería, que escribes o dibujas en el aire, que señalas algún objeto, que es una varita mágica, que es un teléfono, que es un bastón, que es una raqueta de tenis, etc…

Juega con el ritmo y deja volar tu imaginación, transformando este lápiz o bolígrafo en múltiples objetos…

Lo podéis hacer toda la familia junta y pasaros este objeto entre vosotros…

Que disfrutes con la música y el movimiento …

Cuídate… cuidémonos…

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 23 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 23
Etiquetat a:        

Deixa un comentari