Divendres 27 de març de 2020

[CAT]

Avui una cançó per balancejar-te al ritme d’onades suaus

(Cançó “Dont’ worry baby”, The Beach Boys)

Avui et proposo una cançó dels mítics “The Beach Boys” que porta per títol “Don’t worry baby”.

La cançó diu que “no et preocupis”, però tal i com sabem pels experts en comunicació, és millor que els missatges que ens donem siguin positius. Per tant, podem reformular aquesta frase i dir “Estigues tranquil·la”…

Sovint, ens caldrà alguna cosa més que dir la frase. Per tant, és important aprendre i aplicar recursos per gestionar l’ansietat i l’estrès i així poder connectar més fàcilment amb la calma i la tranquil·litat.

El moviment és un dels recursos que utilitzo a les meves classes i tallers…i per la meva experiència és un dels que funciona millor.

Et proposo que abans d’escoltar la cançó i moure’t, et donis un moment per centrar-te en el teu cos, en la teva respiració i afluixar la teva musculatura.

Visualitza un paisatge de platja que t’agradi….jo he pensat en aquesta platja de Vilanova i la Geltrú on cada any passem moments molt bonics en família…em recorda especialment a dues dones meravelloses que estimo moltíssim i tinc la sort de tenir a la meva vida: la meva mare i la meva germana.

A continuació, escolta la cançó…. ..i deixa’t gronxar pel ritme d’onades suaus….balancejant el teu cos…..surfejant….sentint l’energia de la terra, de l’aigua, del sol i del vent…

Que gaudeixis de la cançó i del moviment…

Cuida’t…cuidem-nos!

—————

[CAST]

Hoy una canción para mecerte al ritmo de olas suaves

(Canción “Dont’ worry baby”, The Beach Boys)

Hoy te propongo una canción de los míticos “The Beach Boys” que lleva por título “Don’t worry baby”.

La canción dice que “no te preocupes”, pero tal y como sabemos por los expertos en comunicación, es mejor que los mensajes que nos damos sean positivos. Por lo tanto, podemos reformular esta frase y decir “Estate tranquila” …

A menudo, necesitaremos algo más que decir la frase. Por lo tanto, es importante aprender y aplicar recursos para gestionar la ansiedad y el estrés y así poder conectar más fácilmente con la calma y la tranquilidad.

El movimiento es uno de los recursos que utilizo en mis clases y talleres … y por mi experiencia es uno de los que funciona mejor.

Te propongo que antes de escuchar la canción y moverte, te des un momento para centrarte en tu cuerpo, en tu respiración y aflojar tu musculatura.

Visualiza un paisaje de playa que te guste …. yo he pensado en esta playa de Vilanova i la Geltrú donde cada año pasamos momentos muy bonitos en familia … me recuerda especialmente a dos mujeres maravillosas que quiero muchísimo y tengo la suerte de tener a mi vida: mi madre y mi hermana.

A continuación, escucha la canción …. ..y déjate mecer por el ritmo de olas suaves …. balanceando tu cuerpo ….. surfeando …. sintiendo la energía de la tierra, del agua, del sol y del viento …

Que disfrutes de la canción y del movimiento …

¡Cuídate! … ¡cuidémonos!

Confinament Covid-19: Cançó i Moviment dia 14 | Confinamiento Covid-19: Canción y Movimiento día 14
Etiquetat a:        

Deixa un comentari