[CAT] Una cançó que poso a les meves classes i tallers per aprendre a fluir i a deixar-se portar per cada una de les notes del piano que tan meravellosament fa sonar el Ludovico Einaudi. Quan l’escolto, tanco els ulls, sento el que es mou dins meu i deixo que el meu cos vagi dibuixant amb el moviment aquests núvols blancs o altres sensacions en l’espai que m’envolta.

El Ludovico Einaudi el vaig descobrir a través de la pel·lícula “Els intocables” i de seguida em va fascinar amb la seva música i la seva manera de “ballar” amb els seus dits sobre cada una de les tecles del piano.

——————–

[CAST] Una canción que utilizo en mis clases y talleres para aprender a fluir y a dejarse llevar por cada una de las notas del piano que tan maravillosamente hace sonar Ludovico Einaudi. Cuando lo escucho, cierro los ojos, siento lo que se mueve dentro de mí y dejo que mi cuerpo vaya dibujando con el movimiento estas nubes blancas o otras sensaciones en el espacio que me rodea.

Descubrí a Ludovico Einaudi a través de la película “Los Intocables” y enseguida me fasción con su música y su manera de “bailar” con sus dedos sobre cada una de las teclas del piano.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CQ8zglIXZi8&w=1280&h=720]

Música: Nuvole Bianche (Ludovico Einaudi) – fluir i dibuixar

Deixa un comentari