Formació àmbit enoturístic

Una de les meves passions és el món de la vinya i del vi que segueixo des de fa més de 20 anys arreu de Catalunya i també a altres països. M’agrada tastar nous vins i sobretot m’emociona conèixer les històries, el treball i l’amor per la terra que hi ha darrera de cada vi i de cada celler.

Els meus primers 22 anys de vida els vaig viure a “Cal Perebonic”, una masia de Castellbell i el Vilar. Els avis havien fet vi i teniem un petit celler i una tina a casa. I és que el Bages, el lloc on vaig néixer i sempre he viscut, és una terra de vins amb una llarga tradició vitivinícola. La D.O. Pla de Bages, amb 15 cellers inscrits, produeix uns vins excepcionals. Et recomano visitar els cellers de la D.O. Pla de Bages i connectar amb el paisatge i la cultura del vi a través de les propostes que t’ofereix la Ruta del vi del Bages.

Quan escolto a professionals del món del vi, sovint faig associacions amb moltes de les eines i recursos que ensenyo en els meus cursos en l’àmbit del benestar. A més, els bonics paisatges de vinya de la DO Pla de Bages ens conviden a una connexió plena amb la natura i amb la nostra pròpia essència. 

És per això que un dia vaig decidir unir vi i benestar i oferir aquesta formació en l’àmbit enoturístic. 

Formació adreçada a cellers, oficines de turisme, agències de viatge, turisme mice, biblioteques

Formació pràctica amb tècniques senzilles, efectives i fàcils d’incorporar com a hàbits saludables a la vida personal i professional.

Durada, temàtica i contingut adaptats a les necessitats i peculiaritats de cada àmbit i col·lectiu en concret.

Proposta de tallers

Mindfulness i Winefulness entre vinyes
Winefulness amb visita i tast al Celler Fargas Fargas
Caminades conscients entre vinyes
Respira't: Oxigenar cos i ment entre vinyes
Vinestar: un tast maridatge entre vi i benestar