Formació altres col·lectius

Adreçada a grups de dones, gent gran, biblioteques, ajuntaments i altres organismes públics i privats

Tallers i cursos pràctics amb tècniques senzilles, efectives i fàcils d’incorporar com a hàbits saludables a la vida personal i professional.

Durada, temàtica i contingut adaptats a les necessitats i peculiaritats de cada àmbit i col·lectiu en concret.

 

       Possibilitat d’oferir algunes formacions en format online a través de zoom o altres plataformes

Proposta de tallers o cursos

Moviment i relaxació per cuidar el cos

Per exercitar cos i ment i augmentar el benestar emocional i vital. S’utilitzen dinàmiques de relaxació (automassatges, exercicis de respiració, estiraments, etc) i diferents tipus de moviments suaus i energètics.

Caminades conscients

Rutes a mida dins l’entorn urbà o a la natura amb l’objectiu d’obrir tots els nostres sentits, connectar amb nosaltres i amb l’entorn i cultivar la presència plena.

Durant el trajecte es fan parades per explicar i practicar diferents dinàmiques de relaxació i benestar.

Cuida’t amb la respiració conscient i l’auto massatge

Les emocions i l’estrès tenen un impacte en el cos que origina contractures i tensions i bloqueja el patró natural de la respiració.

Aquesta és una activitat per reconnectar amb la respiració harmònica i practicar l’auto massatge per alliberar tensions, cuidar cos i ment i estimular el benestar i l’equilibri interior.

Aprèn a alliberar tensions amb l’automassatge i l’aromateràpia

Una activitat per calmar cos i ment amb dues eines claus en la relaxació: l’auto massatge i els olis essencials.

Descobreix el poder de l’aromateràpia i aprèn diferents tipus d’auto massatge efectius que podràs aplicar a la teva vida diària per alliberar tensions, cuidar el cos i sentir-te millor.

Meditació i Moviment

Sovint s’associa la meditació amb la imatge d’una persona asseguda en quietud, però es pot meditar de moltes maneres i també en moviment.  

Meditar t’ajuda a centrar l’atenció i a practicar la consciència plena (mindfulness) i amb el moviment respectuós exercites i revitalitzes el teu cos. Combinant meditació i moviment obtindràs els beneficis científicament provats d’aquestes practiques a nivell físic, mental i emocional.

Dansateràpia / Dansa per al benestar

Per destensar, estirar i revitalitzar el cos, practicar diferents tipus de moviments, estimular el moviment harmònic i natural de cadascú i promoure la creativitat i el benestar emocional i vital.

Dona: mou-te pel teu benestar

Taller de relaxació i moviment per escoltar-te i connectar amb el teu cos de dona, alliberar tensions i aprendre a cuidar-te.

Consciència corporal i moviment saludable a la menopausa

Per escoltar el teu cos de dona, alliberar tensions i aprendre moviments saludables per nodrir i protegir les teves articulacions i la teva musculatura durant la menopausa.

Per reconnectar amb el plaer i la saviesa d’aquesta etapa, viure plenament i relacionar-te harmònica i saludablement amb tu mateixa i amb el món.